Adele komentē baumas par savām jaunajām attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Līdz faniem nonākušas ziņas, ka iemīļotā britu dziedātāja Adele esot attiecībās ar reperi Skeptu. Sieviete baumas noraidījusi ar jaunu ierakstu sociālajos tīklos. 

Trešdien, 28. oktobrī, dziedātāja Adele publicēja fotogrāfiju "Instagram", pie tās rakstot:

"Brīnišķīgi pavadīju laiku SNL! Paldies par fantastiskajiem aktieriem, komandu, rakstniekiem un producentiem. Jūs esat lieliski!

To darīju sava prieka pēc, un ceru, ka tas arī jūs iepriecināja! Lai veicas vēlēšanās, Amerika, es tevi mīlu. Pieskatiet viens otru un neesiet tik skarbi pret sevi. Jauku Helovīnu!” turpināja dziedātāja.

Ieraksta beigās Adele komentēja savu attiecību statusu: "Tagad dodos atpakaļ uz savu alu, kur varu turpināt būt brīva kaķu tante! Tiekamies nākamgad!"

Klīst baumas, ka starp Adeli un Skeptu izveidojies kaut kas vairāk par draudzību. Ziņas par abu attiecībām parādījās 2019. gada septembrī, kad Adele izšķīrās no vīra Saimona Konecki. Pagājušajā mēnesī Adele un reperis Skepta tika manīti kopā izbaudām Londonas naktsdzīvi.

Kāds avots apgalvojis, ka "starp viņiem kaut kas veidojas. Viņi apgrozās vienā un tajā pašā Londonas sabiedrības lokā, un izskatās, ka Adelei ir jautri."

Intervijā ziņu portālam "IBTimes UK" mūziķis sacīja: "Adele man visu laiku raksta un palīdz saglabāt kontroli. Mēs runājam par to, kā mums iet."

Reperis pat atzina, ka 2016. gadā viņš bija nolēmis pamest mūziku. Adele viņam palīdzēja un iedrošināja turpināt darīt iesākto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu