Pašmāju mūziķe Katy Tindemark nikni paskaidro, kādēļ viņas meita nerunā latviski (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Katy Tindemark
Katy Tindemark Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Vijolniece, dziedātāja un fitnesa trenere Katy Tindemark jeb Jekaterina Elizabete Tindemarka laiku pavada gan Latvijā, gan Zviedrijā. Stokholmā kopā ar tēvu dzīvo viņas 10 gadu vecā meita Elizabete. Nu Katy beidzot daudziem interesentiem pastāstīja, kādēļ viņas atvase nerunā latviski.

Tindemark nesen pēc attiecībās piedzīvotās vardarbības devās uz Zviedriju, kur regulāri savā "Tik Tok" kontā rāda, kā pavada laiku ar meitu. 

Pie video Tindemark regulāri saņem jautājumus par to, kādēļ viņas meita nerunā latviski. Nu viņa reizi par visām reizēm nikni atbildēja sekotājiem.

"Kā man var neapnikt "Tik Tok", ja man jautā vienus un tos pašus jautājumus sešus mēnešus?! Jūs neredzējāt mani dusmīgu, tagad esmu dusmīga! Es dzīvoju gan Zviedrijā, gan Latvijā. Nav tā, ka meita negrib dzīvot ar mani un es negribu dzīvot ar viņu. Kad viņai bija jāiet uz skolu, mums vajadzēja izlemt, vai viņa mācīsies Zviedrijā vai Latvijā, jo viņas tētis dzīvo un strādā Zviedrijā, es Latvijā. Mēs izlēmām, ka viņa mācīsies Zviedrijā. Tāpēc arī es dzīvoju gan tur, gan tur, lai būtu ar viņu un strādātu. 

Un vēlreiz visiem saku - viņa nerunā latviski, viņa mācās Zviedrijā, viņas draugi ir zviedri, viņas radi ir zviedri, man nav palicis neviens radinieks, kurš runā latviešu valodā.

Viņa jau runā angļu valodā, zviedru valodā, nedaudz spāņu un krievu valodā. Nu nevajag viņai to latviešu valodu!" skarbi norādīja Tindemark. 

@katy_tindemark_official

Reply to @elizinja8 VOT ESMU DUSMĪGA un viss! ? ?

♬ original sound - Katy Tindemark
@katy_tindemark_official

Reply to @beconandeggs ?‍♀️?

♬ Ramzan Aaya Roza Rakho Ji - Urooj Naeem & Uzma Naeem
Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu