Saeimas Juridiskās komisijas deputāti no JKP ir pašizolācijā. Kāds no viņiem inficējies ar Covid-19

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saeimas Juridiskās komisijas deputāti no Jaunās konservatīvās partijas (JKP) ir pašizolācijā saistībā ar Covid-19 konstatēšanu kādam komisijas darbiniekam, informēja JKP pārstāvji.

Partiju komisijā pārstāv komisijas priekšsēdētājs Juris Jurašs (JKP) un deputāts Jānis Butāns (JKP).

JKP komisijā esošie deputāti ir nodevuši Covid-19 testus. Pēdējo reizi kontaktēšanās ar darbinieku notika pagājušās nedēļas vidū, norāda partijā.

Jurašs aģentūrai LETA pavēstīja, ka ir pašizolējies un turpina darbu no savas dzīvesvietas attālināti. Pēc testu rezultātiem varēs spriest par to, vai nepieciešams veikt korekcijas turpmākajos darba organizācijas plānos Juridiskajā komisijā, skaidroja komisijas vadītājs.

Kā ziņots, pagājušajā diennaktī, tāpat kā otrdien, Latvijā atklāts 251 saslimšanas ar Covid-19 gadījums, tomēr trešdien viens sasirgušais miris, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotie dati.

Mirušais pacients bijis vecuma grupā no 80 līdz 90 gadiem. Līdz šim mirušas 64 personas, kam bija apstiprināta saslimšana ar Covid-19.

Pagājušajā diennaktī slimnīcās ievietoti kopumā 35 Covid-19 pacienti, bet kopumā stacionāros atrodas 197 sasirgušie, liecina Nacionālā veselības dienesta apkopotie dati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu