"Visiem nospļauties par to, ko tev izdarīšu." Tenisa zvaigznes Zvereva bijusī draudzene atklāti par attiecībās pārciesto vardarbību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tenisa superzvaigznes Aleksandra Zvereva bijusī draudzene Olga Šaripova sarunā ar "Championat" atklāti pastāstījusi, ka savā laikā vairākkārt pārcietusi fizisku vardarbību no tenisista puses.

Šaripova ar Zverevu bijusi pazīstama jau no agra vecuma un viņiem abiem bijis kopīgs paziņu loks, tomēr tikai retais zinājis par fotogrāfes pārciesto attiecībās ar slaveno vācu tenisistu.

Sarunā ar "Championat" sieviete atklāja, ka nepatīkamākais atgadījums noticis 2019. gadā neilgi pirms "US Open" turnīra, kurā protams, piedalījies arī Zverevs. Konkrētajā dienā Šaripova esot pastaigājusies ar savām draudzenēm un uz viesnīcas numuriņu pārradusies vēlāk nekā plānots un tas esot ļoti nepaticis slavenajam tenisistam.

"Viņš mani sāka žņaugt. Vairākkārt mēģināju izbēgt no numuriņa, bet viņš mani nelaida. Baidījās, ka kāds var ieraudzīt vai sadzirdēt mūs. Bet vienā mirklī man tomēr izdevās izmukt no istabas un man līdzi bija tikai telefons," par notikušo stāstīja tenisista bijusī draudzene.

Sieviete mēģinājusi paslēpties viesnīcā, bet Zverevs viņu atradis pie ēkas sānu ieejas, kur cilvēki tik daudz neapgrozās. Tenisists draudzeni aicinājis atpakaļ uz numuriņu, lai izrunātos, tomēr Šaripova sapratusi, ka no runāšanas tur nekas nesanāks.

"Man bija bail un es gribēju mukt, bet Saša mani noķēra un pagrūda pret sienu un teica: "Man par to nekas nebūs. Visiem nospļauties par to, ko tev nodarīšu." Par laimi tajā brīdī tuvumā parādījās cilvēki un es kopā ar viņiem izgāju uz ielas. Labi, ka man līdzi bija telefons un es varēju sazvanīt savu draugu, lai man atbrauc pakaļ," sacīja Šaripova, kura portālam iesūtījusi arī ekrānuzņēmumus no minētās sarunas ar draugu.

Tomēr mantas, nauda un dokumenti, tai skaitā pase, palikuši numuriņā pie Zvereva. Kamēr Šaripova viesnīcas lobijā gaidījusi draugu, kurš viņai brauca pakaļ, Zverevs tomēr vēlējies aprunāties, bet saruna ātri vien atkal pārtapusi konfliktā. Kad minētais Šaripovas draugs ieradies viņai pakaļ, Zverevs sievietes mantas vienkārši izmetis ārā no istabas. Tomēr draudzenes pasi viņš paturējis pie sevis.

Šaripova turpmākās dienas dzīvoja pie minētā drauga ģimenes un pēc tam arī ieradies Zverevs, kurš gribējis izrunāties un citu cilvēku klātbūtnē uzvedies mierīgi. Šaripova pēc tam nolēma attiecības turpināt. Tiesa, viņa minētajā sarunā atzina, ka šī nav bijusi vienīgā reize, kad tenisists pret viņu pacēlis roku, tomēr tieši šajā gadījumā viņai bail bijis visvairāk.

Nobeigumā Šaripovai tika vaicāts, vai viņa nebaidās no tenisista plašās fanu bāzes atriebības, uz ko fotogrāfe atbildēja noliedzoši.

"Nē. Man draudēja arī tad, kad mēs vēl bijām attiecībās. Pārdzīvoju tos laikus, gan jau pārdzīvošu arī šos. Es gribu, lai Saša saprot, ka rīcības nevar palikt nesodītas. Vairs nevaru pierādīt, ka viņš mani žņaudza, bet esmu gatava iziet visas nepieciešamās pārbaudes, tai skaitā melu detektora," sacīja Šaripova.

"Man no viņa neko nevajag. Es tikai gribu, lai cilvēki zinātu," nobeigumā noteica tenisista bijusī draudzene.

Zverevs ir uzskatāms par vienu no pasaules labākajiem tenisistiem. 23 gadus vecais vācietis šobrīd ATP vīriešu vienspēļu rangā ieņem augsto 7. vietu. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu