Edvards Snoudens pirmo reizi kļūs par tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijušais ASV Nacionālās drošības aģentūras (NSA) līgumdarbinieks Edvards Snoudens un viņa sieva Lindija Milsa paziņojuši par gaidāmo ģimenes pieaugumu. 

Dejotāja Lindsija Milsa un Edvards Snoudens satiekas jau apmēram 15 gadus. Tagad mīļotie pasaulei paziņoja par gaidāmo ģimenes pieaugumu.

Milsa savā "Instagram" kontā ievietoja fotoattēlu ar apaļu vēderu, kuru mīļi skūpsta Edvards.

"Drīz dienas gaismu ieraudzīs mūsu labākais kopdarbs," emocijās dalījās topošā māte.

Snoudens rakstīja, ka, pateicoties savai sievai, viņš tic laimīgai dzīvei. "Tu palīdzēji man ticēt laimīgām beigām. Es mīlu tevi, dārgā," rakstīja bijušais NSA aģents.

Atgādinām, ka Lindsija un Edvards dzīvo Krievijā, jo atgriešanās Amerikas Savienotajās Valstīs bijušajam speciālajam aģentam draud ar brīvības atņemšanu līdz 30 gadiem. 

Pēc izsludinātās Edvarda vajāšanas Lindsija seko viņam visur. 2013. gadā pāris dzīvoja Havaju salās, bet tad Edvards izlaida klasificētu informāciju. Pēc tam viņi pārcēlās uz Honkongu. Tagad amerikānim ir neierobežota uzturēšanās atļauja Krievijā, lai gan viņam bija ilgi jādzīvo lidostas tranzīta zonā, kamēr iestādes pieņēma  lēmumu. Lindsija pārcēlās pie viņa.

Iepriekš Norvēģijas parlamenta deputāti Edvardu izvirzīja Nobela Miera prēmijai. Viņi apgalvoja, ka Snoudena rīcība veicinājusi stabilākas pasaules kārtības izveidi.

2016. gadā Krievijā tika demonstrēta filma "Snoudens", un pagājušajā gadā bijušais aģents izdeva grāmatu ar nosaukumu "Edvards Snoudens. Personīgā kartotēka", kurā viņš stāsta par dažādiem savas dzīves posmiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L's Journey (@lsjourney) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu