Kā Zodiaka zīmes izrāda mīlestību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Cilvēka mīlestības izteiksmju veidi ir tik dažādi, ka ir grūti tos apkopot. Portāls "StarHit" piedāvā iepazīties ar katras Zodiaka zīmes mīlestības un jūtu izpausmēm. 

AUNS

Līdz pēdējam neizrādīs jūtas. Ja apstākļi attīstīsies tā, ka Auns nevar atklāti izteikt savas emocijas, viņš būs pieticīgs, pieklājīgs, mierīgs, bet tajā pašā laikā, viņš vienmēr būs klāt īstajā laikā vai sniegs draudzīgu atbalstu.

VĒRSIS

Vērsim ir kāda īpatnība - viņi nezina, kā noslēpt to, kas redzams viņu acīs. Viņi var nerunāt un neteikt kaut ko pretēju, bet viņu acīs jūs vienmēr varat atrast patiesību. Vērsis pēc būtības ir atsaucīgs un paklausīgs, tāpēc mīlestību nav iespējams saskatīt.

DVĪŅI

Dvīņi ir spējīgi rīkoties. Ja dzīve ir attīstījusies tā, ka viņam ir jāpaklusē par vissvarīgāko, viņš joprojām atradīs veidu, kā paust savas jūtas. Visticamāk, tie būs anonīmi pārsteigumi, kurus šīs Zodiaka zīmes pārstāvji tik ļoti mīl veikt.

VĒZIS

Pārāk sabiedriska attieksme var palīdzēt atrisināt Vēža noslēpumu. Viņus interesēs kaut kas tāds, kas iepriekš nevienu neinteresēja, iespējams, pēkšņi viņi kļūs vienaldzīgi pret kādu jūsu vēsturi vai nākotnes plāniem. Tieši tāpat Vēzis neuzdos liekus jautājumus.

LAUVA

Šīs zīmes paradokss ir tāds, ka Lauvai ir grūti kontrolēt savas emocijas. Visticamāk, Lauva nespēs paturēt savas jūtas noslēpumā. Maksimums, kā viņš spēj maskēties - spēlēt labāko draugu.

JAUNAVA

Jaunavas uzvedība parasti ir atturīga, taču neviens un nekas neliks viņiem izteikt jebkāda veida komplimentus. Ja ir uzslavas, Jaunava pieticīgi novērš skatienu, it kā lai paslēptos.

SVARI

Viena no noslēpumainākajām zīmēm. Viņi zina, kā sevi kontrolēt. Visticamāk, patiesību par visām jūtām un emocijām uzzināsiet tikai pēc kāda laika no viņa personīgi. Cilvēki joprojām zina, kā glabāt noslēpumus! 

SKORPIONS

Skorpioni bieži iet atpakaļ nevis uz priekšu. Tāpēc viņi mēdz izpausties mīlas stāstos ļoti dažādos veidos. Ja viņiem patīkat, Skorpions liks par to manīt, bet ja ne, tad labāk iet katram savu ceļu.

STRĒLNIEKS

Ir vērts atcerēties, ka Strēlnieks pēc savas būtības ir uzvarētājs ar harismu. Ja tieši Strēlnieks daudzos veidos sāk ļauties jums un atsakās no iniciatīvas, visticamāk, jūs viņam esat dārgs.

MEŽĀZIS

Dāsnums spēj identificēt šīs zīmes pārstāvjus. Būdami dzīvē racionāli, iemīlēušies, viņi zaudē galvu un tērē, tērē, tērē. Ja līdz šodienai jūs droši zinājāt, ka Mežāzis nav spējīgs uz dāsnumu, bet pēkšņi jūsu virzienā tika izdarīts plašs žests - neticiet tam! Viņš ir slepeni iemīlējies!

ŪDENSVĪRS

Ļoti gudri cilvēki. Viņu uzvedība var darboties pēc divām shēmām: viņš vai nu jebkāda iemesla dēļ aktīvi vērsīsies pie jums, izveidojot notikumus, kas jūs var apvienot, vai arī pazudīs no jūsu dzīves, ja neredzēs perspektīvu. 

ZIVIS

Atšķirīga Zivju iezīme ir tā, ka viņi ilgu laiku nepavada vienā vietā. Ja viņiem šķiet, ka šis stāsts nav viņu, viņiem ir viegli aizmirst un virzīties uz priekšu. Tāpēc Zivīm nebūs ilgas slepenas mīlestības vēstures. Viņiem ļoti ātri radīsies jautājums: kāpēc?

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu