"Jums šķiet, ka ar Taisonu var aizvadīt paraugdemonstrējuma cīņu?" Džounss par ilgi gaidīto atgriešanās dueli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rojs Džounss jaunākais
Rojs Džounss jaunākais Foto: AFP / Scanpix

Boksa publika uzskata, ka gaidāmā Maika Taisona un Roja Džounsa jaunākā savstarpējā cīņa būs paraugdemonstrējums, bet abi bokseri ir citās domās.

Ceturtdien Taisons un Džounss aizvadīja neklātienes preses konferenci atbildot uz dažādiem jautājumiem. Viens no tematiem, ko abi cīkstoņi apsprieda, ir gaidāmās cīņas statuss.

Kalifornijas štata atlētu komisijas (CSAC) direktors Endijs Fosters ir izteicies, ka šai cīņai pavisam noteikti ir jābūt paraugdemonstrējumam, tomēr noteiktie apstākļi liecina par ko citu. Gaidāmo dueli vērtēs tiesneši, bokseriem nebūs galvas sargu un uzvarētājs tiks pie īpašas čempiona jostas.

Arī abi bokseri uzsvēra, ka šī nebūs draudzības cīņa.

"Jums šķiet, ka ar Taisonu var aizvadīt paraugdemonstrējuma cīņu? Pēdējais puisis, kurš ar viņu tādu cīņu aizvadīja tika nogāzts pirmajā raundā. Kurš iet ringā ar leģendāro Maiku Taisonu, domādams, ka tā būs paraugdemonstrējuma cīņa. 12 unču cimdi un cīņa bez galvas sargiem. Tiešām? Draudzības cīņa? Tas būs pa īstam," sacīja Džounss.

Sava pretinieka teikto papildināja arī Dzelzs Maiks: "Klau, es nesaprotu, ko jūs runājat. Šī nebūs īsta cīņa... Mums ir Maiks Taisons pret Roju Džounsu. Mēs nākam cīnīties. Es ceru, ka arī viņš nāks cīnīties. Un tas ir viss, kas jums par šo cīņu būtu jāzina." 

Tāpat Taisons arī atklāja, ka šobrīd ir lieliskā fiziskā formā un viņa svars ir aptuveni tāds pats, kāds tas bija 18 gadu vecumā.

Ilgi gaidītais veterānu duelis norisināsies 28. novembrī. Sākotnēji tas bija paredzēts septembrī, bet finansiālu apstākļu dēļ cīņa tika pārcelta tuvāk gada izskaņai.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu