Jaunā šovā sabiedrībā pazīstamas dāmas risinās problēmas privātajā dzīvē un ļausies trakulībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Kompleksi, sāpīga šķiršanās, bailes novecot - Una Ulme, Ieva Adamss, Grēta Peide un Liene Stepena jaunā šovā “Sapņu ķērājas” stāsies pretim emocionālām vājībām un uzdrīkstēsies piepildīt sen kārotus sapņus.

Vai tev ir sapnis, ko vienmēr esi atlikusi uz vēlāku laiku? Vai zini sajūtu, kad kaut ko ļoti, ļoti vēlies, tomēr ir bail saņemties un mesties nezināmajā? Četras sabiedrībā zināmas dāmas – Una Ulme, Ieva Adamss, Grēta Peide un Liene Stepena – ir nolēmušas, ka nekad nav par vēlu uzdrīkstēties sapņot un savus pārdrošākos sapņus īstenot! Vēl vairāk – dāmas ir pārliecinātas, ka īstais laiks dzīves baudīšanai ir tieši tagad!

Jaunā pašmāju šovā “Sapņu ķērājas”, kas pie “STV Pirmā!” skatītājām nonāks sestdien, 31. oktobrī plkst. 19:30, viņas ar ekspertu palīdzību mācīsies izprast sevi un to, kāpēc emocionālās vājības – bailes no novecošanas un vientulības, mazvērtības kompleksi, sāpīga šķiršanās vai sarežģītas attiecības ar vecākiem, kas tik labi zināmas daudzām sievietēm, likušas šķēršļus ieceru īstenošanai. Viņas atbalstīs un uzmundrinās viena otru piepildīt vistrakākos, neticamākos un līdz sirds dziļumiem patiesākos sapņus, kuru īstenošana allaž atlikta, jo... tas taču ir par traku!

Lai pārvarētu prāta uzceltās robežas, dāmas ļausies dzīves baudīšanai un izjutīs īstu adrenalīnu traucoties ekstrēmā rallija automašīnā vai pirmo reizi izlecot ar izpletni, tiks pie tetovējuma, apgūs boksa, alpīnisma un pat cirka akrobātikas iemaņas. Taču, vai tiešām visu iecerēto iespējams piepildīt? Un vai brīdī, kad bailes ņem virsroku, uzmundrinājumam pietiek ar draudzeņu drošo plecu?

“Mans lielākais izaugsmes bremzētājs allaž bijušas bailes no nezināmā, no komforta zonas zaudēšanas. Gadiem esmu atlikusi būtisku lēmumu pieņemšanu, skrienot gluži kā vāvere ritenī, kamēr dzīve mani iesvieda atvarā atstājot divas izvēles – peldēt vai slīkt. Tad arī es nostājos aci pret aci ar savām bailēm un sapratu, ka tās ir iespējams uzveikt. Mēdz teikt – ja nevari ietekmēt apstākļus, maini attieksmi pret tiem, ko arī centīsimies pierādīt šajā šovā. Tikai stājoties pretim bailēm, neatliekot savus sapņus, mērķus un ieceres uz rītdienu un rīkojoties, mēs spējam apzināties sevi. Es zinu, cik grūti to paveikt ir vienam, tāpēc esam četras, kas viena otru atbalsta un motivē neapstāties pie sasniegtā. Es ļoti ceru, ka ar savu piemēru iedvesmosim arī citus un šis šovs daudziem kalpos kā atspēriena punkts pozitīvām dzīves pārmaiņām,” par šovu “Sapņu ķērājas” saka tā idejas autore Una Ulme.

Jaunā pašmāju šova galvenās varones ir četras sabiedrībā zināmas personības, kuras uzkrājušas kolorītu un daudzpusīgu dzīves pieredzi un gatavas to atklāt arī citiem. Dāmas jau šobrīd ir iedvesmas avots daudzām sievietēm, taču – kas patiesībā notiek viņu privātajā dzīvē?

Ar kādiem pārdzīvojumiem katra no viņām saskaras, ar ko netiek galā un kādi ir viņu slēptākie sapņi? Ik sestdienas vakaru dāmas tiksies “Sapņu ķērāju” studijā, lai runātu par lielākajiem dzīves izaicinājumiem un kopā ar dažādu jomu ekspertiem sievišķīgā gaisotnē meklētu tiem risinājumu.

Mēdz teikt, ka pati grūtākā cīņa ir katram pašam ar sevi. Tāpēc līdzās “trakajiem” sapņiem dāmas vispirms ķersies pie psiholoģiska rakstura problēmsituāciju šķetināšanas, ar kurām līdz šim pašu spēkiem nav tikušas galā. Neveiksmīgas attiecības ar vecākiem, bailes novecot, gadiem ilga cīņa ar veģetatīvo distoniju, mazvērtības kompleksi un nemitīga tieksme visu kontrolēt – šie ir tikai daži jautājumi, par kuriem runās “Sapņu ķērājas”. Ik reizi, kad kāda no projekta dalībniecēm atklās savas slēptākās personības šķautnes, pārējās dāmas viņu atbalstīs un dalīsies savā pieredzē - palīgos pieaicinot profesionāļus un sabiedrībā zināmus ļaudis, kuri reiz nonākuši līdzīgā situācijai un kopīgiem spēkiem lems, kā vislabāk draudzenei palīdzēt?

Plecu pie pleca viņas dosies arī meklēt spilgtas emocijas, kas dziedēs sirdi un palīdzēs īstenot sapņus – skatīsies acīs bailēm, dzīsies pēc nekad nebaudītām izjūtām, pārvarēs sevi un piedzīvos līdz šim nerealizētas ieceres – lēks ar izpletni, lidos ar paraplānu un pat tiks pie neparasta tetovējuma.

Turklāt, gluži kā musketieri, kuri cīnījās viens par visiem un visi par vienu, dāmas sapņus īstenos kopā – ja kāda par visu vairāk vēlēsies izlēkt ar gumiju, tad lēks visas.

Jau pirmajā šova raidījumā dāmas diskutēs par sievietēm un arī viņām pašām tik aktuālu tēmu kā šķiršanās un jaunas dzīves sākums – par to personīgajā un profesionālajā pieredzē dalīsies teoloģe un geštaltterapeite Anna Lieckalniņa, kura lēmumu šķirties pieņēma drīz pēc jaunākās meitiņas dzimšanas, populārā kantrīdziedātāja Linita Mediņa, kura pēc sāpīgas šķiršanās no gados jaunākā vīra nu radusi laimi jaunās attiecības, un Hosams Abu Meri – libāņu izcelsmes ārsts un politiķis, kura šķiršanās un nesenai laimīgo precību sāgai sekojusi teju vai visa Latvija.

Tāpat “Sapņu ķērājas” dosies uz Siguldu, lai saņemtos... vai varbūt nesaņemtos sekot Unas Ulmes sapnim izlēkt ar gumiju, kā arī uz tetovēšanas salonu, lai pirmo reizi dzīvē iegūtu tetovējumu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu