Hosams Abu Meri sniedz padomus šķirtām sievietēm (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau rītvakar pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks jauns pašmāju šovs “Sapņu ķērājās”, kurā četras sabiedrībā zināmas dāmas Una Ulme, Ieva Adamss, Grēta Peide un Liene Stepena stāsies pretim emocionālām vājībām un uzdrīkstēsies piepildīt sen kārotus sapņus. 

Kompleksi, sāpīga šķiršanās, bailes novecot – šīs ir tikai dažas no tēmām, kuras raidījumā šķetinās sievietes. Vēl vairāk – lai pārvarētu prāta uzceltās robežas un tiktu galā ar problēmsituācijām, viņas ļausies dzīves baudīšanai un darīs “trakas lietas” – to, ko sen kārojušas, taču tā arī nav saņēmušās īstenot.

Jau pirmajā šova raidījumā dāmas diskutēs par sievietēm un arī viņām pašām tik aktuālu tēmu kā šķiršanās un jaunas dzīves sākums – par to personīgajā un profesionālajā pieredzē dalīsies teoloģe un geštaltterapeite Anna Lieckalniņa, kura lēmumu šķirties pieņēma drīz pēc jaunākās meitiņas dzimšanas, populārā kantrīdziedātāja Linita Mediņa, kura pēc sāpīgas šķiršanās no gados jaunākā vīra nu radusi laimi jaunās attiecības, un Hosams Abu Meri – libāņu izcelsmes ārsts un politiķis, kura šķiršanās un nesenai laimīgo precību sāgai sekojusi teju vai visa Latvija. Tāpat “Sapņu ķērājas” dosies uz Siguldu, lai saņemtos... vai varbūt nesaņemtos sekot Unas Ulmes sapnim izlēkt ar gumiju, kā arī uz tetovēšanas salonu, lai pirmo reizi dzīvē tiktu pie tetovējuma.

Īpaši dzirkstoša izvērtīsies dāmu saruna ar Hosamu Abu Meri – viņam Una Ulme jautās pēc padoma visām tām sievietēm, kurām brīdī, kad izjukušas attiecības, piezagušās šaubas, vai nākotnē vispār izdosies savu privāto dzīvi sakārtot: “Sievietei ir jāmīl sevi. Ja tu mīli sevi, tu izskaties labāk un labāk rūpējies par sevi. Un tad, kad iesi ārpus mājas, vīrietis jutīs, ka esi sieviete, kas mīl sevi un gatava būt ar viņu. Nedomāt – es tagad esmu viena pati, man vairs nebūs vīrietis un tāpēc iešu uz ielas ar jebkurām drēbēm, ēdīšu jebkurā laikā un nerūpēšos par sevi,” vērtīgu padomu sniedz Hosams.

Savukārt uz Grētas komentāru, ka vīrieši mēdz priekšroku dot jaunākām sievietēm un ko tad darīt brīvajām dāmām pēc 35,

Hosams atklāti sacīs, ka iepazīstoties ar savu sievu, viņš nav pievērsis uzmanību viņas gadu skaitlim.

Tāpat viņš aicinās ikvienu sievieti tā vietā, lai domātu par savu “vecumu,” būt pārliecinātām un vairāk domāt par savu personību. Kādus vēl padomus sniegs Hosams un kā ar savu dzīves biedru iepazinusies Linita Mediņa, uzzināsiet jau sestdienas vakarā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu