"Šīs provokācijas viņiem neies cauri." Nurmagomedovs asi kritizējis Francijas prezidentu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP / Scanpix

Jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Habibs Nurmagomedovs savā "Instagram" kontā ļoti draudīgi kritizējis Francijas prezidentu Emanuelu Makronu.

16. oktobrī kāds 18 gadus vecs čečenu izcelsmes skolēns Francijā izcēlās ar sevišķi nežēlīgu slepkavību, nogriežot skolotājam galvu. Pēc šī notikuma Makrons uzrunā kritizēja musulmaņu migrāciju uz Franciju, kā arī runāja par "Islāma krīzi". Savukārt 29. oktobrī pēc šādas valsts prezidenta uzrunas sekoja vairāki bruņoti uzbrukumi.

Tagad Francijas prezidentu savā "Instagram" kontā kritizējis arī UFC vieglā svara čempions Habibs Nurmagomedovs, kurš pie apraksta pievienojis attēlu ar kurpes nospiedumu uz Makrona sejas.

"Lai Visvarenais izkropļo šīs radības seju un visiem viņa sekotājiem, kuri zem vārda brīvības saukļa aizskar vairāk nekā 1,5 miljardu ticīgo musulmaņu jūtas. Lai Visvarenais viņus pazemo šajā dzīvē un arī nākamajā. Allahs ir ātrs atriebībā, un jūs to redzēsiet," sacīja Nurmagomedovs

"Mēs, musulmaņi, mīlam savu pravieti Muhamedu vairāk nekā mūsu mātes, tēvus, bērnus, sievas un visus citus mums sirdij tuvos cilvēkus. Ticiet man, šīs provokācijas viņiem neies cauri," turpināja Nurmagomedovs.

Dagestānas cīkstonis aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja karjeras 29. uzvaru un noslēdza profesionālo karjeru neuzvarēts.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu