Atklājot Covid-19 inficēšanās gadījumus Ādažu vidusskolā, 5. un 6. klases mācīsies attālināti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Ādažu vidusskolā atklāti pirmie saslimšanas ar Covid-19 gadījumi, līdz ar to izglītības iestāde pieņēmusi lēmumu par pāriešanu uz attālinātām mācībām līdz 13. novembrim arī 5. un 6. klašu audzēkņiem, sociālajā platformā "Facebook" ziņo izglītības iestādes direktors Česlavs Batņa.

Lai gan netiek minēts, cik tieši gadījumi atklāti, tiek ziņots, ka tie ir saistīti tieši ar vidusskolas korpusu Gaujas ielā 30.

"Esam pieņēmuši lēmumu, ka 5. un 6.klasse, kas šobrīd bija klātienē, mācīsies attālināti turpmākās divas nedēļas - līdz 13.novembrim. Arī skolas darbinieki strādās attālināti un vēros savu veselības stāvokli," skaidroja Batņa.

Ja tiek novēroti kādi saslimšanas vai saaukstēšanās simptomi, izglītības iestādes vadītājs aicina vērsties pie ģimenes ārsta. Direktors arī aicinājis vecākus viņu informēt, ja bērniem tiek atklāta saslimšana ar Covid-19.

Skolas "Facebook" lapā tiek ziņots, ka sākumskolai mācības joprojām notiks klātienē. Ja epidemioloģiskā situācija pasliktināsies un arī sākumskolā tiks identificēts Covid-19 gadījums, tad skola pieņemšot lēmumu arī par pāreju uz īslaicīgu attālināto mācīšanos sākumskolā.

Patlaban skola arī izskata iespēju veikt siekalu testus uz Covid-19 diagnosticēšanu 5. līdz 6.klašu skolēniem, kā arī skolas darbiniekiem.

Informāciju par turpmāko rīcību šajā situācija izglītības iestāde sola publicēt vēlāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu