FOTO UN VIDEO Zemu lidojušā gaisa balona mistērija Jelgavā. "Vinnija" pilots vieš skaidrību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ekrānuzņēmums no Twitter video.
Ekrānuzņēmums no Twitter video. Foto: Twitter/Silkans

Sestdien, 31. oktobrī sociālā tīkla "Twitter" lietotāji dalījušies ar foto un video par kādu gaisa balonu, kas lidojis zemu virs jumtiem un veicis ārkārtas nosēšanos. Portāls "Apollo" sazinājās ar gaisa balona "Vinnijs" pilotu un noskaidroja, ka tas ir noticis drošības tehnikas semināra ietvaros, veicot tehnisko apskati un nav pamata satraukumam. 

Šodien sociālā tīkla platformā "Twitter" aculiecinieki dalījušies ar foto un video par kādu aizdomīgu gaisa balonu, kurš lidojis zemu, teju aizskarot jumtus.

Portālam "Apollo" izdevās sazināties ar gaisa balona "Vinnijs" pilotu, kurš noraidīja jebkādas šaubas par balona iespējamām problēmām. Pilots portālu informēja, ka lidojums šodien noticis drošības semināra ietvaros un tikusi veikta tehniskā apskate.

"Ja no zemes skatās, tad škiet, ka gaisa balons ļoti tuvu jumtiem lido, taču no pilota skatpunkta viss notiek normas robežās un tika pilnīgi kontrolēts,"  pilots mierināja aculieciniekus.

Pilots arī apstiprināja, ka nenotika nekāda ārkārtas nosēšanās. Ņemot vērā labvēlīgos laikapstākļus, "Vinnijs" nosēdās Raiņa parkā, Jelgavā. 

Gaisa balons "Vinnijs" ar reģistrācijas numuru YL-001 ir izgatavots 1991. gadā, vēstīts "Latvian Ballooning Federation" mājaslapā. Ražotājs "Interavia" Krievijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu