Berlīnes Tiso kundzes muzejā "vaska Tramps" izmests miskastē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ekrānuzņēmums no video.
Ekrānuzņēmums no video. Foto: twitter/Reuters

30. oktobrī, tikai dažas dienas pirms ASV prezidenta vēlēšanām, Berlīnes Tiso kundzes vaska figūru muzeja atkritumu konteinerā svinīgi tika iemesta Donalda Trampa vaska figūra, ziņo medijs "Reuters".

Piektdien Berlīnes Tiso kundzes vaska figūru muzejā tika iemesta miskastē pašreizējā ASV prezidenta Donalda Trampa vaska figūra un pēc tam iznesta ārā. Šis muzeja gājiens bija kā simbolisks vēstījums par Trampa izredzēm gaidāmajās ASV prezidenta vēlēšanās, kas notiks 3. novembrī. 

Vēl lielāku necieņu pret Trampu padara fakts, ka viņa politiskā pretinieka, bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas vaska figūra stāvēja neskarta un palika izdaiļota prožektoru gaismā. 

"Šīs dienas aktivitāte ir simbolisks vēstījums pirms ASV prezidenta vēlēšanām," stāsta muzeja mārketinga vadītājs Orkide Jalcindags. 

Video, ko izveidojis medijs "Reuters", redzams, kā atkritumu tvertnē ieliktā Trampa figūra tiek svinīgi iznesta ārā no muzeja un nolikta speciālā apskates vietā. 

Miskastē apkārt Trampa figūrai atrodami arī vairāki piepildīti atkritumu maisi, kā arī dažas no Trampa populārākajām frāzēm - "tu esi atlaists", "tu esi viltus ziņas" un "es mīlu Berlīni". Fonā aiz miskastes kompozīcijas redzams Trampa torņa siluets. 

Tiso kundzes muzejā ir apskatāmas vairākas bijušo ASV prezidentu vaska figūras. Paredzams, ka neatkarīgi no vēlēšanu rezultātiem, Donalda Trampa figūra tiks novietota atpakaļ savā vecajā vietā, ziņo "Reuters".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu