Otrdienas horoskops: 3. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 3. novembrim. 

AUNS Mēness Dvīņu zīmē padarīs tevi īpaši rosīgu, enerģisku. Liksies, ka neviens darbs nav par grūtu, visas virsotnes ir iekarojamas. Taču ar jauniem pienākumiem steigties nevajadzētu, esi saudzīgāks pret veselību!

VĒRSIS Droši vari iesaistīties kolektīva rakstura aktivitātēs, pievērsties dažādiem pētnieciskiem pasākumiem. Nebrīnies, ja pamani sevī spēju rast risinājumus sasāpējušiem jautājumiem, liekot lietā nestandarta metodes.

DVĪŅI Garastāvoklis būs pacilāts, gluži vai kā radīts, lai ķertos klāt dažādām radošajām iecerēm. Šis brīdis var būt veiksmīgāks tiem, kuri saistīti ar reklāmas, tirdzniecības un mārketinga lauciņu!

VĒZIS Vērīgāk ieklausies priekšniecības sniegtajās norādēs. Šobrīd var veidoties situācija, ka negribot pārproti sarunas biedra sacīto un paveic lietas, kuras nemaz no tevis netiek lūgtas. Esi uzmanīgāks pie auto stūres.

LAUVA Veiksmīga diena Lauvām, kuras ieņem vadošus amatus. Lieliski sapratīsies ar visu gadagājumu līdzcilvēkiem, ātri iekarosi viņu uzmanību, uzticību. Ja nepieciešams, vari risināt privātas dabas jautājumus.

JAUNAVA Necenties būt perfekcionists, labāk paveic darbus pienācīgā kvalitātē un netērē laiku maznozīmīgiem sīkumiem. Šobrīd savu sekmīgāk sasniegs tie, kuri saistīti ar informācijas tehnoloģijām, biznesu.

SVARI Tev vajadzēs gūt neapstrīdamu pārliecību par būtiskajām niansēm, pirms sāc nopietnākus darbus. No vienas puses, tas būs apsveicami, no otras, tu saproti, ka visu noskaidrot nekad nav iespējams.

SKORPIONS Nervu sistēma var izrādīties jutīgāka pret ārējiem kairinājumiem. Mēģini izvairīties no asām pārrunām, dažādu veidu konfliktsituācijām. Iespējams, labāk jutīsies, strādājot vienatnē.

STRĒLNIEKS Kavēkļus darbiem var radīt mainīgā oma, grūti prognozējamie apstākļi valstī. Ieteicams atmest šaubas un rīkoties! Tev, kā zināms, veiksme smaida biežāk nekā citām zodiaka zīmēm!

MEŽĀZIS Vajadzēs nedaudz vairāk laika veltīt paveikto darbu pārbaudei. Proti, pārliecināties, ka steigā neesi pieļāvis kādas neuzmanības kļūdas, paviršības. Šis nav gluži pats piemērotākais brīdis naudas lietām.

ŪDENSVĪRS Vēlams nepārslogot sevi garīgajā plānā. Ja iespējams, atliec sarežģītus aprēķinus uz citu dienu, arī emocionāli izsmeļošas pārrunas noteikti var pagaidīt! Pavadi vairāk laika kopā ar mīļoto.

ZIVIS Šobrīd daudz ko noteiks spēja veidot saskanīgas attiecības ar cilvēkiem. Iespējams, tieši pazīšanās ar vajadzīgajām personām var pavirzīt tevi augstāk pa karjeras kāpnēm! Vēlams atturēties no grādīgā!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu