Ceturtdienas horoskops: 5. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 5. novembrim. 

AUNS Neskatoties uz to, ka būsi rūpīgi sastādījis šodien veicamo darbu sarakstu, astroloģiskā situācija var likt iecerēto pilnībā pārplānot! Nezaudē savaldību, pacietība būs galvenā panākumu atslēga!

VĒRSIS Mēness Vēzī liks nedaudz vairāk uzmanības veltīt ģimenes dzīvei, mājokļa labiekārtošanai, atvasīšu skolas gaitām. Tas gan nenozīmē, ka darba lietas pilnīgi var tikt pamestas novārtā!

DVĪŅI Aktīvāk pievēršoties darba lietām, tev izdosies aizmirst nebūšanas, kuras valda mājas sienās. Pilnīgi iespējams, ka tā aizrausies ar profesionālajiem pienākumiem, ka pavadīsi ofisā vairākas virsstundas.

VĒZIS Būtu labi, ja tu vairāk sekotu līdzi tam, ko un kam saki. Šobrīd diemžēl pastāv iespējas, ka tavs pārlieku tiešais viedoklis var nevietā aizskart līdzgaitniekus. Labāk padosies darbs vienatnē.

LAUVA Apliecināsi savu ugunīgo dabu, kura izpaudīsies gan darba vietā, gan ārpus tās. Ir vērts pasekot, lai temperaments nerada problēmas attiecībās ar priekšniecību. Pēc darba ļaujies relaksējošām nodarbēm.

JAUNAVA Nāksies daudz ko darīt sakostiem zobiem, pieciest kaitinošus ikdienas sīkumus, taču atalgojums noteikti būs tā vērts! Šobrīd lieliski noderēs tev piemītošais perfekcionisms un kārtības mīlestība.

SVARI Interesantiem atgadījumiem piesātināta diena tiem Svariem, kuri saistīti ar pedagoģiju, psiholoģiju un sociālo darbu. Pievakarē visu uzmanību nāksies koncentrēt tuvinieku dzīvē notiekošajam.

SKORPIONS Mēness Vēzī norādīs uz to, ka galvenokārt būsi pārņemts ar privātās jomas jautājumiem. Iespējams, būs zīmes pārstāvji, kuri tieši šobrīd aktīvi domās par potenciālo ģimenes pieaugumu.

STRĒLNIEKS Tavs noskaņojums, līdz ar to arī profesionālais sniegums var būt neraksturīgi svārstīgs. Mēģini veicināt iekšējo līdzsvaru un mazāk domāt par lietām, kuras veicina tevī uztraukumus, negācijas.

MEŽĀZIS Brīžiem tava spītība nonāks pretrunā ar paša racionālajiem apsvērumiem. Neļauj ietiepīgumam radīt liekus sarežģījumus, pārvari emocijas un vērīgāk ieklausies mūžam viedajā saprāta balsī.

ŪDENSVĪRS Darba vidē izcelsies ar patiesi radošām, oriģinālām idejām. Kādam Ūdensvīram var tikt piedāvāts uzņemties atbildīgākus pienākumus. Saskarsmē ar mājiniekiem valdīs mierīga, nosvērta gaisotne.

ZIVIS Diena tev sāksies uz patīkamas nots. Kādam Zivju zīmes pārstāvim var paveikties materiālajā plānā, saņemot prēmiju vai algas pielikumu. Ja iespējams, atturies risināt ar nekustamo īpašumu saistītās lietas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu