Izklaide ar smagām sekām. Krātiņā turēts melnais leopards ASV pamatīgi sakropļojis kādu vīrieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

ASV, Floridas štatā kāds vīrietis samaksāja 150 dolārus, lai dotos iekšā būrī ar melno leopardu un pavadītu ar dzīvnieku kopā laiku. Tiesa, tas nebeidzās tā kā cerēts, vēsta raidorganizācija CNN.

50 gadus vecajam Dvaitam Tērneram jau ir veiktas divas operācijas pēc tam, kad 31. augustā viņam uzbruka melnais leopards.

Tērners un leoparda īpašnieks Maikls Podži bija noorganizējuši tikšanos, lai Dvaits dotos iekšā būrī un spēlētos, fotografētos un pakasītu vēderu bīstamajam dzīvniekam.

Podži atslēdza krātiņa durvis un Tērners devās iekšā. Vīrietis apsēdās uz soliņa, bet leopards ierūcies un meties uzbrukt Tērneram, traumējot vīrieša galvu.

Kā rakstīts oficiālajā paziņojumā, tad leopards bija pamatīgi sakodis vīrieša labo ausi uz pusēm un skalpu, kuru mediķiem nācās novietot atpakaļ vietā, jo tas burtiski bija atdalījies no Tērnera galvas.

Podži Tērneram bija sniedzis maldinošu informāciju par to, cik patiesībā bīstami ir melnie leopardi, jo tie ir savvaļas dzīvnieki nevis raduši dzīvot nebrīvē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu