Liene Kiviča aicina sievietes iedvesmoties no viņas un nečīkstēt (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča sieva sociālajos tīklos regulāri dalās ar ainām no savas dzīves. Nu viņa ar ierakstu atbildējusi tām sievietēm, kurām četru bērnu māmiņas "enerģija" šķiet pārlieku liela. 

"Nesen man viena meitene uzrakstīja vēstuli, kurā minēja, ka es ar savu enerģiju nograuju, nevis ceļu citus cilvēkus. Tad nu es aizdomājos. 

Manuprāt, ir tikai apsveicami, ka mēs cita citu varam "pavilkt aiz astes", pamudināt, paslavēt un iedvesmot, un tas, kā es to protu, ir ar savu piemēru.

Priecājos, ja kādai esmu piemērs. Neesmu cilvēks-čīkstulis, tāpēc man šķiet dīvaini, ja kāds ar savu neizdarību mēģina apslāpēt tos, kuri kaut ko dara un vēlas šajā dzīvē sasniegt.

No mazotnes esmu mācīta tikai šādi - nav vārda "nevaru", ir tikai "negribu". 

Mēs visi elpojam vienu gaisu un dažkārt, šķiet, nenovērtējam lietas, kuras nav jāpērk par naudu.

Es, piemēram, neesmu augusi bagātā ģimenē, bet to neviens nekad nav pat nojautis, jo esmu pratusi izskatīties labi, kārtīgi un gaumīgi, kombinējot un eksperimentējot ar apģērbu. Bez "Gucci" un "Nike". Skolas laikā pati sev šuvu drēbes, līdz ar to tādas nebija nevienam. 

Ja es vēlos pasportot, dodos brīvā dabā. Ar to es vēlos pateikt, ka ne vienmēr jāizšķiež nauda par sporta zāli, ja Jūs to nevarat atļauties. 

Kad gāju skolā, man brīvā laika nebija. Katru dienu pēc skolas bija treniņi un brīvdienās - sacensības, kad jāceļas 5:00 no rīta! Vasarās bija treniņnometnes. Skolas brīvlaikā - treniņi 2x dienā. Turklāt es vienmēr paspēju izmācīties. 

Man ir bijušas veselības problēmas, kad domāju, ka nekad vairs nespēšu sportot un darīt iemīļotas lietas, tomēr es tās atkal daru. 

Tagad man ir 40 gadu, un esmu laidusi pasaulē 4 meitas. Un nečīkstu ne par ko. Visu varu un izdaru. Ja kaut ko nevaru, domāju risinājumus. Šie ir tikai daži piemēri no manas dzīves.

Ar to es vēlos pateikt, ka meklēt atrunas un gausties ir pēdējais, ko darīt, ja vien tam nav nopietna un pamatota iemesla. Ja es to varu, Jūs arī!

Jā, man ir bijuši kritumi un kļūdas, kuras es risinu, un ticu, ka laiks visu saliks pa vietām, un viss reiz būs labi. Un, ja vēl nav labi, tad nekas vēl nav beidzies. Tā vai citādi, nav vērts uztraukties par to, ko nevari mainīt. 

Jāiet tālāk, vai kā dzīvē iet. Ja ir mērķis, uz to ir jāiet, nedarot pāri citiem! Kā saka, Tava dzīve, Tava darīšana. Galvenais, lai veselība! Lai izdodas!" rakstīja Liene. 

Daudzas sievietes komentāros atzina, ka Liene viņām kalpo kā iedvesma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Kiviča ??? (@lienekivica) on

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu