Mīli, taču no attāluma! Kā izrādīt maigumu apstākļos, kad nedrīkst tikties?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ja esat cilvēks, kurš mīlestību izrāda pieskaroties otram, pandēmijas laiks, visticamāk, ir bijis īpaši izaicinošs. Risinājums ir vienkāršs - iemācīties mīlestību paust citā veidā. Portāls "People" iesaka četrus veidus, kā izrādīt pieķeršanos.

Amerikāņu autors Gerijs Čapmans uzskata, ka cilvēki mīlestību izrāda četros dažādos veidos. Autors tos iedala šādi - uzmundrinošu vārdu sacīšana, kopīga laika pavadīšana, dāvanu došana vai saņemšana, kā arī izpalīdzēšana.

Kad sapratīsiet, kā jūs un jūsu tuvinieki izrādāt pieķeršanos, attiecības var kļūt spēcīgākas.

Uzmundrinoši vārdi jeb verbāls atbalsts

Tie, kuri izrāda mīlestību šādā veidā, bieži izsaka komplimentus. Šie cilvēki uzmundrina un atbalsta savu partneri vārdiski. Lai gan daudziem ir grūti pielietot šo veidu, tas vislabāk spēj aizstāt vieglos, mierinošos pieskārienus, ko saņemat dienas laikā.

Sajūtas iespējams izteikt vārdos. Apdomājiet, kā jūtaties, kad Jūsu partneris jums pieskaras, un vēlāk pārvērtiet šo sajūtu komplimentā. Ja Jums ir neērti atklāt savas jūtas klātienē, varat izmantot īsziņas vai e-pastus.

Atcerieties, labākais veids, kā pieskārienu pārvērst vārdos ir koncentrēties uz iemesliem, kāpēc partnera pieskāriens liek jūsu sirdij pukstēt straujāk.

Kopā pavadīts laiks

Iespējams, jūsu gaumei uzmundrinoši vārdi ir pārāk īsi, taču kopā pavadīts laiks ļauj otru iepazīt dziļāk. Cilvēki, kuriem ir svarīgi pavadīt laiku divvientulībā, uzskata, ka šādā veidā pāris var satuvināties visveiksmīgāk.

Vai tās būtu garas nakts sarunas mašīnā ar savu labāko draugu, vai arī pastaiga pludmalē ar savu mīļoto - laiks un uzmanība ir labākais, ko dot cilvēkam, kurš šādā veidā izrāda pieķeršanos.

Pandēmijas laikā jūs varat norunāt paēst vakariņas ar videozvana starpniecību, vai arī iziet pastaigā, kamēr runājat pa telefonu. Jūs varat arī turpināt darīt ierasto, piemēram, skatīties jūsu mīļāko seriālu. Tā laikā sūtiet viens otram ziņas ar savām domām par redzēto.

Izpalīdzēšana otram jeb rūpju izrādīšana

Daudzi izrāda rūpes, palīdzot uzlabot jūsu dzīves kvalitāti, izsvītrojot lietas no darāmo darbu saraksta. Šādu izpalīdzēšanu var uzskatīt par rūpju izrādīšanu. Jūs varat būt gādīgi pret savu partneri, atnesot viņam kafijas krūzi vai pagatavojot viņa mīļāko ēdienu.

Protams, sociālās distancēšanās laikā daudz kas nav iespējams, taču Jūs varat atrast alternatīvus risinājumus!

Ja Jūsu otra pusīte iepērkas internetā, izveidojiet virtuālu iepirkumu sarakstu un nodrošiniet, ka pirkumi tiks piegādāti pie viņa durvīm. Ja nevarat pagatavot viņa mīļāko ēdienu, pasūtiet to no kāda restorāna un baudiet to kopā, kamēr runājat videozvanā - šie labie darbi parāda, ka otrs cilvēks domā par Jūsu labsajūtu.

Dāvanu došana un saņemšana

Nedomājiet, ka šis mīlestības izrādīšanas veids cilvēkus padara par mantraušiem! Tie, kuriem patīk dāvināt dāvanas, priecājas redzēt otra cilvēka reakciju. Savukārt dāvanu saņēmējiem rodas sajūta, ka viņi ir uzklausīti un saprasti. Nav svarīgi, vai tās ir nelielas pateicības dāvaniņas, vai arī lieli, grandiozi žesti.

Protams, jūs nevarat iesaiņot un aizsūtīt savu pieskārienu, taču pieejiet šim radoši un padomājiet, kā atdarināt pieskāriena sajūtu! Piemēram, pūkainam spilvenam ir patīkami pieskarties un rīks skalpa masāžai radīs tīkamas sajūtas.

Ja jums tomēr šķiet, ka dāvanas nevar aizstāt pieskārienu, mēģiniet izskaidrot savam partnerim, kāpēc dāvinājāt tieši šo lietu. Dāvanas, zem kurām slēpjas dziļāka doma, ir tās labākās.

Pozitīvākais aspekts šim mīlestības izradīšanas veidam ir iespējas. Neatkarīgi no līdzekļiem jūs varat piemeklēt attiecīgu dāvanu, galvenais ir padarīt to nozīmīgu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu