"airBaltic" veiks speciālus lidojumus starp Tbilisi un Rīgu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga".
Lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga". Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pēc Ārlietu ministrijas pieprasījuma un ar Satiksmes ministrijas atļauju Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" šodien un ceturtdien veiks speciālus lidojumus starp Tbilisi un Rīgu, informēja "airBaltic" pārstāve Alise Briede.

Viņa atzīmēja, ka šāds lūgums sekojis lēmumam izslēgt Gruziju no to valstu saraksta, no kurām ir atļauti lidojumi uz Latviju, jo epidemioloģiskā situācija šajā valstī neuzlabojas.

Biļetes šiem lidojumiem iespējams rezervēt, zvanot uz tālruni +371 67207771. Rezervējot biļetes pa tālruni, pasažieriem būs jāsniedz un jāapstiprina pases dati. Plašāka informācija ir pieejama "airbaltic.com/lv/lidojumi-majup".

Kompānijā arī minēja, ka "airBaltic" cieši sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi situācijai, kā arī ir elastīga, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku. Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc lidsabiedrība aicina vienmēr pārliecināties, ka ir iepazīta jaunākā informācija.

Briede norādīja, ka "airBaltic" ir ieviesti stingri drošības pasākumi, turklāt lidojumi tiek organizēti, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem "airBaltic" lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Jau ziņots, ka Eiropas Savienībā (ES) oktobra vidū no jauna noteica ceļošanas ierobežojumus cilvēkiem, kas blokā iebrauc no Kanādas, Tunisijas un Gruzijas, nerimstot bažām par koronavīrusa pandēmiju. Cilvēki no Kanādas, Tunisijas un Gruzijas, kas līdz šim blokā varēja ieceļot, tagad ES var iebraukt vienīgi tad, ja viņu brauciena iemesls atzīts par būtisku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu