Sporta ārsts nācis klajā ar prognozi par laiku, kad Porziņģis varētu atgriezties laukumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/ Scanpix

Sporta ārsts Radžpals Brars ir izteicis savu prognozi, kad Kristaps Porziņģis varētu atgriezties laukumā pēc pārdzīvotās meniska operācijas.

Brars ir sporta medicīnas uzņēmuma "3CB Performance" veidotājs un savā "Youtube" kanālā ir nācis klajā ar prognozi par iespējamo Porziņģa atgriešanos basketbola laukumā.

Latviešu basketbolists labā ceļgala meniska savainojumā iedzīvojās aizvadītās sezonas jau pašā pirmajā izslēgšanas spēļu mačā pret Losandželosas "Clippers". Pēcāk Porziņģim tika veikta operācija, bet tagad noris atlabšanas process. Tiesa, "Mavericks" joprojām nav nākusi klajā ar prognozi par latvieša atgriešanās datumu.

Brars norāda, ka Dalasas vienība šādi rīkojas, lai Porziņģis rehabilitācijas procesu varētu iziet bez steigas: ""Mavericks" nav noteikuši atgriešanās datumu, lai neizdarītu spiedienu uz spēlētāju."

"Pārsvarā augsta līmeņa atlētiem, kuri ir pārcietuši operāciju, lai salabotu meniska plīsumu, rehabilitācijas process ir aptuveni trīs līdz četrus mēnešus garš. Līdz ar to, ja sezona sākas janvārī vai tā otrā pusē, KP būtu atpakaļ uz sezonas sākumu," sacīja ārsts.

Tomēr jaunākā informācija liecina, ka Nacionālā basketbola asociācija (NBA) izskata iespēju atsākt sezonu jau 22. decembrī, kas nozīmētu, ka Porziņģim "Mavericks" aptuveni pirmās 10 spēles nāktos vērot no rezervistu soliņa.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu