Linitas Mediņas draugs komentē mīļotās izteikumus par abu iepazīšanos un nākotni (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kantridziedātāja Linita Mediņa, viesojoties STV Pirmā! sarunu šovā "Sapņu ķērājas", pastāstīja, kā iepazinās ar mīļoto vīrieti, ogrēnieti Guntaru Avdejevu. Tiesa, raidījuma laikā viņa atzina, ka nav pārliecināta, vai abu attiecībām lemts "ilgi un laimīgi". Pēc sižeta noskatīšanās rūgtumu par mīļotās izteicieniem paudis pats dziedātājas draugs.

Atgādinām, ka raidījumā Mediņa pastāstīja, ka ar mīļoto iepazinās internetā un pirmajā randiņā satikās uz perona - viņš ieradās ar vilcienu. Lai arī sākotnēji Mediņa bija pārsteigta - "bāc, vīrietis bez mašīnas?!", taču, ieraugot potenciālo draugu, domas mainījās. "Ir! Patīk! Klikšķis ir!" - sajūsmu neslēpa Mediņa.

Taču sarunas gaitā dziedātāja atzina, ka vairs nav pārliecināta, vai abu attiecībām lemts "ilgi un laimīgi". "Es šobrīd neesmu pārliecināta. (..) Mēs runājam par to. Klikšķis jau ir, bet katram klikšķim ir vajadzīgs tas segums... Es nezinu, vai man ir pārāk lielas prasības? Es nesaprotu!" - prātoja viņa.

Šādi izteikumi manāmi sarūgtinājuši Mediņas draugu, kurš pie STV Pirmā! publiskotā video vietnē "Facebook" dalījās ar komentāru.

"Pēc visa tā mīļā un labā, ko darīju, mani pasniedza kā neveiksminieku un bez auto. (..) Starp citu, es aizvedu uz to interviju un man teica, ka bija mīļa un jauka papļāpāšana... Super!" - pikts ir Mediņas draugs.

Tiesa, vīrietis komentāru drīz vien izdzēsa.

Atgādinām, ka Mediņa pērnā gada pavasarī izšķīrās ar 14 gadus jaunāko vīru Uldi. Abi bija kopā 12 gadus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu