Krievijā bijušais Eiropas čempions boksā piekāvis kolēģi, kurš pēcāk nonācis komā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu bokseris Ņikita Ivanovs ārpus ringa smagi piekāvis citu bokseri Basiru Marsijabovu, kurš šobrīd ir smagā stāvoklī, vēsta "Sport-Express".

34 gadus vecais bokseris aizvadītajā nedēļā apmeklējis kādas boksa sacensības Uļjanovskā. Pēc tam Ivanovs ar vilcienu devās mājup un kopā ar viņu bijis arī jau pieminētais Marsijabovs.

Vilcienā Ivanovs esot sācis lietot alkoholu un pēc tam starp viņu un Marsijabovu izcēlies konflikts. Ivanovs pa amata brāļa galvu izdarījis vairākus sitienus, kuru sekas izrādījās ļoti bēdīgas, jo Marsijabovs nonāca komā. Kā vēsta "Sport-Express", ārsti šobrīd aktīvi cīnoties par boksera dzīvību.

Tiek ziņots, ka Ivanovu jau ir aizturējušas Krievijas varas iestādes.

2012. gada olimpiskais čempions Jegors Mehoncevs atklājis, ka kautiņa dienā viņš esot saticis Ivanovu un nekas neliecinājis par bijušā čempiona agresiju.

"Es pazīstu Ņikitu. Mēs vairākkārt esam boksējušies. Satikāmies arī Uļjanovskā, kur norisinājās Krievijas sieviešu boksa čempionāts. Viņš tur bija ieradies, lai atbalstītu kādu bokseri. Sacensībās mēs nedaudz aprunājāmies, pajokojām. Viņam bija pavisam normāls garastāvoklis. Goda vārds, nezinu, kas notika, bet vēlu veiksmi cietušajam bokserim," intervijā sacīja Mehoncevs.

Ivanovs par Eiropas čempionu kļuva 2011. gadā, bet viņa pēdējā cīņa norisinājās 2014. gadā. Savas karjeras laikā bokseris izcīnīja 42 uzvaras un piedzīvoja septiņus zaudējumus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu