Tetovētā latviešu modele Monami ar atklātiem kadriem parāda, ka sociālo tīklu foto var būt maldinoši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tetovētā latviešu modele Monami Frosta vietnē "Instagram" ievietoja fotogrāfijas, ar kuru palīdzību vēstīja par ķermeņa pozitivitāti, kā arī pierādīja, cik svarīgs foto uzņemšanā ir pareizais leņķis.

Frosta savā "Instagram" profilā ievietoja divas fotogrāfijas - vienā no tām viņa pozēja, bet otrā vienkārši atbrīvoti sēdēja. 

"Pozējot un atbrīvojoties! Tas pats ķermenis! Kopš bērnības es cīnījos ar to, kā es redzu savu ķermeni un kā es pret to jūtos. Tas mani noveda pie ēšanas traucējumiem. Katru reizi, kad es apsēdos un redzēju savu (īsto un parasto) vēderu, es nevarēju beigt domāt par to, ka tam tādam nevajadzētu būt. Es gribēju, lai man visu laiku būtu plakans vēders," dalījās Frosta.

Monami secināja, ka tie visi ir meli, kas piespiedu kārtā liek sievietēm justies tā, ka viņas nekad nebūs pietiekami labas, ja neizskatīsies kā nereāli lelles tēli. Tas esot kā apburtais loks, jo vienam skaistuma standartam vienmēr seko nākamais. 

"Ļaujiet man jums pastāstīt, ka, domājot par visu to, es sapratu, cik skaisti un unikāli mēs patiesībā esam savos dažādajos ķermeņos un ādās! Tas ir pat miljons reižu skaistāk, nekā izskatīties pēc viltus perfektā ķermeņa tipa, kura dēļ cilvēki upurē savu laimi un veselību," sacīja Monami.

Tas, kas modelei palīdzējis pieņemt savu ķermeni tādu, kāds tas ir, un redzēt to citādi, bija tas, kā modele skatījusies uz citiem, dažādu izmēru ķermeņiem un redzējusi tos tikpat skaistus kā visiem.

"Tas man lika aizdomāties, kāpēc lai es ar tādu pašu domāšanu vēlreiz neieskatītos savā ķermenī! Kaut kas manā prātā noklikšķēja, un es to redzēju no citas perspektīvas! Visa mana pasaule mainījās.

Tagad ir pagājuši gadi, kad es katru dienu nestāvu uz svariem, redzu un pieņemu savas riepiņas un normālu skaistu ķermeni tādu, kāds tas man ir! Mans ķermenis - mans trauks, par kuru man jārūpējas!

Sieviete atzīst, ka viņai joprojām patīk fotografēties glaimojošos leņķos, taču viņa atgādina, ka, neatkarīgi no jebkura leņķa, ķermenis ir skaists.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu