Pirtī ar arbaletu nošauts Krievijas "desu karalis" (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vladimirs Marugovs.
Vladimirs Marugovs. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Naktī uz pirmdienu, 2. novembri, netālu no Maskavas nogalināts uzņēmējs, par "desu karali" dēvētais Vladimirs Marugovs – noziedznieki viņu nošāvuši ar arbaletu pirtī, vēsta raidsabiedrība BBC.

Kā pavēstīja Krievijas Izmeklēšanas komiteja, noziedznieki naktī uz 2. novembri iekļuvuši pirtī kādas privātmājas teritorijā, sasējuši Marugovu un viņa sievu Sabīni un sākuši pieprasīt no viņiem naudu. 

Marugovam uz brīdi izdevās aizbēgt un izsaukt policiju. Tomēr, policistiem ierodoties notikuma vietā, viņi konstatēja, ka Marugovs ir miris - viņš ticis nošauts ar arbaletu. 

Slepkavība notikusi Marugova patēvam piederošas privātmājas teritorijā esošā pirtī. 

Uzbrucēji pēc uzņēmēja nogalināšanas pametuši nozieguma vietu. 

Dažas stundas vēlāk policistiem izdevās aizturēt vienu no uzbrucējiem - kādu 1971. gadā dzimušu vīrieti. 

Nozieguma iemesli pagaidām nav skaidri. Policisti izvirzījuši divas galvenās versijas – uzbrukums laupīšanas nolūkā vai pasūtījuma slepkavība. 

Policija turpina meklēt otru aizdomās turamo. 

Policistu aizturētais vīrietis pagaidām attiecies sniegt liecības. Tomēr policisti uzskata, ka tieši viņš iegādājies arbaletu, kas izmantots Marugova slepkavībā. 

Veicot operatīvās darbības, izmeklētāji secinājuši, ka aizturētais vīrietis varētu būt iesaistīts arī noziegumos, kas saistīti ar dzīvokļu izkrāpšanu. 

Veicot kratīšanu aizturētā dzīvesvietā Maskavā, policisti atraduši kādu pensionāru, kurš bijis saslēgts rokudzelžos un piesiets pie gultas. 

Pensionārs policistiem pavēstījis, ka viņam mēģinot atņemt dzīvokli. 

Marugovam piederēja vairāki gaļas pārstrādes uzņēmumi, tostarp "Mjasnaja imperija" un "Ozereckije kalbasi". Mediji viņu nereti dēvēja par "desu karali". 

2019. gadā pret Marugovu sākta bankrota procedūra, jo viņš kreditoriem palicis parādā aptuveni piecus miljonus ASV dolāru. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu