VIDEO ⟩ UFC superzvaigzne Džons Džounss aptur mēģinājumu aplaupīt viņa māju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džons Džounss
Džons Džounss Foto: AFP / Scanpix

Bijušais UFC čempions 93 kilogramu divīzijā Džons Džounss savā "Instagram" kontā publicējis video, kurā redzams, ka cīkstonis no savas teritorijas padzen potenciālo laupītāju.

Video redzams, ka kāds vīrietis staigā pa Džounsa nama teritoriju un aplūko UFC zvaigznes automobiļus. Neilgi pēc tam atveras garāžas durvis un Džounss, bruņojies ar šaujamieroci, metas potenciālajam iebrucējam pakaļ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BONY (@jonnybones) on

Pie publicētā video Džounss rakstīja: "Galu galā ar šaujamieroča stobru klauvēju pie šī puiša mašīnas loga. Nākamreiz, kad mēģinat kādu aplaupīt, pārliecinieties, ka šī persona nav pietiekami ātra, lai jūs noķertu. Viņam paveicās, ka esmu pietiekami gudrs, lai nešautu pa cilvēku, kurš bēg. Cilvēki, es zinu, ka tuvojas grūti laiki, bet jūsu dzīvība nav pāris materiālu lietu vērta."

Tāpat cīkstonis aicināja sekotājus atklāt, ko viņi būtu darījuši šajā situācijā, un, vai viņš esot rīkojies pareizi. Vairums lietotāju gan jokoja, ka laupītājam patiesi neesot paveicies ar mājas izvēli.

Džounss savas karjeras gaitā gan vairākkārt ir nonācis konfliktā ar likumu arī pats. Viņš ir bijis arestēts par braukšanu dzērumā. Pēdējais skandāls, kurā Džounss bija iesaistīts, ir saistībā braukšanu dzērumā un neatļauta šaujamieroča nēsāšanu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu