"Riga" šķiras no Brazīlijas futbolista

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dariu da Silva.
Dariu da Silva. Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

Latvijas čempionvienība "Riga" pēc abpusējas vienošanās otrdien pārtraukusi līgumsaistības ar brazīliešu pussargu Dariu da Silvu, ziņo komanda.

Pussargs Latvijas čempionei pievienojās šī gada jūlijā un "Riga" rindās piedalījās astoņās "Optibet" virslīgas un divās Latvijas kausa spēlēs. Brazīlietis ar rezultativitāti neizcēlās.

Iepriekš karjerā viņš spēlējis arī Brazīlijas, Portugāles, Dienvidkorejas un Azerbaidžānas čempionātos.

"Šogad Azerbaidžānā bija sarežģīta situācija ar vīrusu, tāpēc nebija laba sagatavošanās sezonai. Nebiju savā labākajā formā un Latvijā nespēju rādīt savu labāko futbolu," sarunā ar klubu teica futbolists.

""Riga" klubā ir lieliski apstākļi. Labs stadions, sava sporta bāze. Viss, ko spēlētājiem vajag. Par to vispār nav jautājumu. Man ļoti patika Rīga. Lieliska vieta dzīvei. Esmu priecīgs, ka bija iespēja šeit nonākt."

"Ar vadību vienojāmies ātri un profesionāli. Domāju, ka man šādi būs labāk. Es nevaru dzīvot bez spēlēšanas. Mīlu futbolu, mīlu spēlēt ar bumbu. Tagad došos mājās. Mentāli šogad esmu noguris. "Riga" vēlu veiksmi izcīnīt čempiontitulu un stādīt jaunus mērķus."

"Riga" nākamo spēli aizvadīs sestdien pret "Tukums 2000"/TSS komandu.

Latvijas čempionātā "Riga" ar 66 punktiem 24 spēlēs ir pirmā un tuvāko sekotāju RFS apsteidz par deviņiem punktiem. "Optibet" virslīgā rīdziniekiem atlikušas trīs spēles, kamēr RFS - četras.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu