Basketbolistam Laksam astoņi punkti Čempionu līgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtiņš Laksa
Mārtiņš Laksa Foto: Start Lublin

Basketbolists Mārtiņš Laksa otrdien Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas turnīra spēlē izcēlās ar astoņiem punktiem, viņa pārstāvētajai Polijas komandai Ļubļinas "Start" piedzīvojot zaudējumu.

"Start" D apakšgrupas spēlē viesos ar 75:84 (19:21, 13:23, 24:17, 19:23) piekāpās Sombathejas "Falco Vulcano", piedzīvojot otro neveiksmi turnīrā.

Laksa laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 30 minūtēm, kuru laikā iemeta vienu no trim divpunktu un divus no sešiem trīspunktu metieniem. Tāpat viņš izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, trīsreiz rezultatīvi piespēlēja, tikpat reizes kļūdījās, nopelnīja vienu personīgo piezīmi un spēli noslēdza ar astoņiem efektivitātes koeficienta punktiem.

Šī "Start" bija otrā spēle Čempionu līgā. Komanda ar diviem zaudējumiem ir trešā, bet "Ņižņij Novgorod" vēl laukumā nav devusies.

Jaunajā sezonā vietu pamatturnīrā ieguva visas komandas, kas aizvadītajā sezonā vēl turpināja cīņu par trofeju. Kopumā vietu nākamās sezonas pamatturnīrā ieguva 28 klubi, tostarp arī "VEF Rīga". Vēl četri klubi tiek noskaidroti kvalifikācijas sacensībās.

Klubi katrā grupā aizvadīs sešas spēles (trīs spēles - mājās, trīs - izbraukumā), katras grupas divām labākajām komandām kvalificējoties astotdaļfinālam.

No oktobra līdz janvārim tiks aizvadītas divpadsmit spēļu dienas, vienas grupas komandām spēles paredzot ik pēc divām nedēļām. Pirmās spēles notiks no 20. līdz 21.oktobrim.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu