Merilina Kerro ar smeldzīgu tekstu liek noprast, ka velta to savam bijušajam - ekstrasensam Šepsam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Igauņu ekstrasense Merilina Kerro vietnē "Instagram" publicēja aizkustinošu ierakstu, kas bija piepildīts ar mīlestības vārdiem, kuri, fanuprāt, vērsti sievietes bijušā mīļākā, arī ekstrasensa Aleksandra Šepsa virzienā.

Pavisam nesen Merilina savā "Instagram" ierakstā kādam noslēpumainam cilvēkam veltījusi skumjus, taču iedrošinošus jau gaisušas mīlestības vārdus. 

"Tu viņu aizmirsīsi. Tieši tā. Kad tas notiks, tu, iespējams, pat nebūsi gatava, bet kādreiz tas notiks. Tu viņu aizmirsīsi. Būs vienalga, kur viņš ir un ar ko. 

Tu aizmirsīsi viņu, kad atcerēsies pagātni ar smaidu, bez skumjām. Tikai tāpēc, ka būsi viņam pateicīga, ka viņš bija ar tevi.

Tu aizmirsīsi viņu, kad, kārtojot fotogrāfijas, nejauši uzdursies kopīgajam fotoattēlam. Tu novēlēsi viņam visu to labāko. Tu aizmirsīsi viņu, kad beigsi uzdot jautājumus: "Kāpēc? Kurš ir vainīgs? Kāpēc tā notika?" Tev būs visam gatava viena atbilde: "Tātad tas bija vajadzīgs," raksta Merilina. 

Merilina turpina tekstu ar padomu, ka dzīvē ir nepieciešams viens svarīgs princips - vienmēr pacelt tālruni, ja jums zvana mīļotais cilvēks.

"Pat ja jūs esat viņu aizvainojis, pat ja jūs nevēlaties runāt. Jums noteikti vajadzētu pacelt klausuli un ieklausīties, ko viņš vēlas pateikt. Varbūt tas būs kaut kas patiešām svarīgs. Dzīve ir pārāk neparedzama, un kas zina, vai jūs kādreiz redzēsiet šo cilvēku dzīvu," rakstīja Merilina. 

Ar ekstrasensu Aleksandru Šepsu Merilina iepazinās šovā "Ekstrasensu cīņas", kur arī aizsākās abu mīlas stāsts. Diemžēl pāris pēc kāda laika izšķīrās. Šā gada sākumā Merilina izšķīrās no vīra Marksa, ar kuru laulībā piedzima divas atvases. 

Ekstrasenses sekotāji uzreiz komentāros sāka rakstīt, ka Kerro ilgojas pēc Šepsa. Savukārt citi Merilinas rakstīto uzskatīja par atgādinājumu, cik svarīgi ir novērtēt jūtas, mīlestību un tuviniekus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu