Kristīna Orbakaite iebildusi pret savas mātes Allas Pugačovas ģimenes pieaugumu ar dvīņiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dizedātāja Kristīna Orbakaite atklāja, ka neesot bijusi sajūsmā, kad viņas mamma Alla Pugačova paziņojusi, ka viņai ar humoristu Maksimu Galkinu būs bērni.

Dvīņiem Harijam un Lizai Galkiniem jau ir septiņi gadi, bet viņu vecākā māsa, 49 gadus vecā Kristīna Orbakaite, līdz šim ir izvairījusies no jautājumiem, kas saistīti ar bērniem. Nu dziedātāja pārtraukusi klusēšanu.

"Mūsu mājā surogācijas jautājums tika aktualizēts daudzkārt, bet es biju pret to. Mana māte nezina, kā ir būt īstai mātei, tāpēc es negribēju, lai Liza un Harijs izjustu viņas mīlestības un uzmanības trūkumu, kā kādreiz tas notika ar mani," sacīja Kristīna. 

Sakarā ar mātes aizņemto koncertu grafiku Kristīnas agrā bērnība pagāja vecvecāku gādībā. Kad viņai bija tikai divi gadi, vecāki izšķīrās. Meitene palika dzīvot nevis pie sava tēva, lietuviešu cirka mākslinieka Mikolas Orbaka, bet pie mātes. Patiesībā Alla neesot bijusi iesaistīta mazās Kristīnas audzināšanā. 

Vidusskolā Kristīna devās pie mātes tikai nedēļas nogalēs un brīvdienās. Pati Alla atzina, ka nožēlo pagātnes kļūdas. Viņa nevarot sev piedot, ka meita uzaugusi viena un viņa veltījusi Kristīnai tik maz laika. Varbūt tāpēc Pugačova ir tik tuva ar saviem jaunākajiem bērniem.

Kristīnai ir trīs bērni: 29 gadus vecais Ņikita, 22 gadus vecais Denijs un astoņgadīgā Klavdija. Jau divus gadus Orbakaite kopā ar vīru un meitu dzīvo ASV. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu