Vera Brežņeva publisko "nefotošopētus" kadrus knapā tērpā un parāda, kā patiesībā izskatās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā ukraiņu dziedātāja Vera Brežņeva vietnē "Instagram" ievietoja neapstrādātas fotogrāfijas, kuras fanos raisīja divējādas sajūtas.

38 gadus vecā Vera Brežņeva dalījās ar fotoattēliem, kurā viņa, tērpusies melnā bodijā un kedās, flirtē ar kameru. Izskatās, ka dziedātāja noorganizējusi mājas treniņu, kura laikā nolēmusi arī fotografēties.

"Īstā es," zem fotogrāfijas rakstīja Brežņeva, norādot uz fotogrāfijas nepārveidošanu. Brežņeva atzīmēja, ka sports un pareiza uztura principi palīdz viņai saglabāt vēlamo formu.

"Liels paldies visiem, kas saprot, kas ir pašizaugsme. Par to, ka jūs mani mīlat un pieņemat. Mans viedoklis: es esmu lieliska. Atvainojiet! Tāpēc es atļauju sev ievietot fotogrāfiju, kas nav labota, bez filtriem," rakstīja zvaigzne.

Sekotāji atbalstīja Brežņevu, pārliecinot viņu, ka mūziķe izskatās lieliski. "Tik skaistam cilvēkam "fotošops" nav nepieciešams", "Krāšņa un īsta", rakstīja komentētāji.

Diemžēl bija arī tādi sekotāji, kas Veru nosodīja par šīm atklātajām bildēm. "Kauns un negods! Jā, skaists ķermenis! Bet tas jāredz tikai jūsu vīram! Vai tā ir mūsu jaunības propaganda?" rakstīja neapmierinātie komentētāji.

Tomēr pati māksliniece uz šādiem uzbrukumiem atbildēja ar humoru. "Tā ir skaista ķermeņa, veselīga dzīvesveida un patmīlības veicināšana," viņa atbildēja.

Turklāt Brežņeva neslēpa, ka visas fotogrāfijas vispirms apskatīja viņas vīrs Konstantīns Meladze. Pēc dziedātājas teiktā, producents publikāciju apstiprinājis. 

"Lai palīdzētu savam ķermenim, es noorganizēju maigas badošanās dienas. Es neesmu veģetāriete, bet neēdu arī sarkano gaļu - tikai mājputnus, zivis, olas (paipalas, jo man ir alerģija pret vistu). Gavēņa dienās es neēdu visas dzīvnieku olbaltumvielas. Es arī pilnībā izslēdzu glutēnu un cukuru, kā arī visus piena produktus. Ir svarīgi turpināt dzert pietiekami daudz ūdens. Es nepraktizēju pilnīgu badu, vēl neesmu tam gatava," atzina Brežņeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Brezhneva (@ververa) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu