Populārajā lietotnē "WhatsApp" parādījusies jauna funkcija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ziņu apmaiņas lietotne "WhatsApp" ir ieviesusi jaunu funkciju - nu ziņām varēs iestatīt pašiznīcināšanos pēc vienas nedēļas, vēsta firmas oficiālais emuārs.

""WhatsApp" ziņojumi bieži paliek mūsu tālruņos uz visiem laikiem. Lai arī tuvinieku un draugu sūtītās vēstis mums ir ļoti svarīgas, lielākajai daļai mūsu sūtīto ziņojumu ir maza vērtība, tāpēc mēs priecājamies jūs iepazīstināt ar pazūdošo ziņojumu režīmu lietotnē," teikts ziņojumā.

Tajā ir paskaidrots, ka, iespējojot šo režīmu, čatā nosūtītās jaunās ziņas no tā pazudīs pēc septiņām dienām. Ikviens privātā čatā var iespējot vai atspējot pazūdošos ziņojumus, savukārt grupas čatā to var izdarīt tērzēšanas administrators.

"Mēs esam noteikuši septiņu dienu intervālu, jo uzskatām to par optimālu: nedēļas laikā varat atsvaidzināt atmiņu par iepriekšējo saraksti, kas pēc tam pazudīs. Šādi iepirkumu saraksts vai veikala adrese, kuru saņēmāt pirms dažām dienām, būs pie rokas laiku, kurā tas ir aktuāls, un pēc tam izdzēsīsies, atbrīvojot vietu," skaidro uzņēmums.

Jaunais režīms šī mēneša laikā būs pieejams "WhatsApp" lietotājiem visā pasaulē.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu