Plastiskās ķirurģijas šovā pamatīgas pārvērtības piedzīvos Danēla - dāma ar K izmēra krūtīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

5. novembrī kanālā TV3 tika aizvadīta šova “Operācija: Jauna dzīve” piektā epizode, kuras laikā bija iespējams redzēt, kā norisinās jau noskaidroto finālistu pārvērtību process – operācijas un atkopšanās pēc tām, fiziskie treniņi un skaistuma procedūras. Kā arī raidījuma laikā tika noskaidrota piektā pārvērtību fināliste, par kuru kļuva simpātiskā sociālo mediju eksperte Danēla Krūmiņa.

Vērienīgākā pašmāju pārvērtību šova "Operācija: Jauna dzīve" piektajā epizodē par iespēju bez maksas saņemt vairākas plastiskās operācijas, kā arī jaunu, žilbinošu smaidu cīnījās priekšpēdējais finālistu trijnieks - trīs dāmas ar atšķirīgiem dzīvesstāstiem, kuras vieno vēlme būt sievišķīgām, mīlētām un pieņemtām.

Iepazinām divu bērnu māmiņu Sanitu, kura ikdienā ar smaidu un šķietamu drosmi un ekstravertumu maskē dziļus emocionālus pārdzīvojumus un sevis nepieņemšanu - Sanitas augums pēc dzemdībām ieguvis nevēlamas aprises un neatbilst sievietes pašsajūtai. Sacensībā piedalījās arī Anita - ar savu izskatu neapmierinātu divu vājdzirdīgu bērnu māmiņu, kura pirms dažām nedēļām turklāt vēl šķīrusies no vīra. Sieviete atzina, ka līdzšinējo dzīvi viņa veltījusi atvasēm, aizmirstot gan par sevi, gan laulāto draugu, kā rezultātā vīrs radis laimi un mierinājumu jaunā ģimenē.

Kā trešā konkurente cīņā par uzvaru bija Danēla - jauna sieviete, kura var "lepoties" ar 75K izmēra krūšturi, kas gan, viņasprāt, godu nedara - neticamais krūšu izmērs allaž bijis pazemojošs traucēklis gan saskarsmē ar pretējo dzimumu, gan liedzis dzīvot pilnvērtīgu, fiziski aktīvu dzīvi un radījis nopietnas muguras veselības problēmas.

Raidījuma laikā redzējām arī jau iemīļotos finālistus - Karīnu, kura atkopjas pēcplastiskās operācijas un beidzot būs tikusi pie sava sapņu smaida. Pie zobārsta pirmo reizi kopš seniem laikiem dosies iepriekšējās sērijas uzvarētāja Madara. Savukārt vientuļā divu dēlu māmiņa, bērnudārza darbiniece Ineta piedzīvoja vērienīgu sejas liftinga operāciju, kas pilnībā mainīs gan viņas izskatu, gan dzīvi.

Pēc vairāku fizisku un emocionālu uzdevumu pārvarēšanas, par priekšpēdējo raidījuma finālisti kļuva Danēla Krūmiņa no Rīgas. Iepazīsties ar Danēlu!

Ko vēlas mainīt savā izskatā?

“Manī ir vairākas nepilnības - noslīdējuši acu plakstiņi, kas liek man izskatīties vecākai nekā esmu, kā arī visu laiku izskatos noskumusi; nevienādā lūpu kontūra – uzkrāsojot tās izskatās, ka būtu darījusi to steigā, un vienu lūpu daļu neesmu līdz galam uzkrāsojusi; kā arī dzeltenīgā zobu nokrāsa un šķirba starp priekšzobiem nemaz nevilina smaidīt ar atvērtām lūpām, it īpaši, ja apzinos, ka tieku bildēta. Ja šīs nepilnības varu kaut kā nomaskēt un neizcelt, tad ir viena (precīzāk – divas) lietas, kas ne tikai netīk, bet arī apgrūtina ikdienu. Un tās ir manas krūtis. Ja ir daļa sieviešu, kas sapņo par krūšu palielināšanu, tad es tieši pretēji – vēlos tās samazināt, jo ikdienā ar 75K izmēru sadzīvot nav viegli. Mazākā bēda būtu tas, ka ir grūti atrast pievilcīgu krūšturi vai ķermenim glaimojošu apģērbu, taču ikdienā ir jūtams tas smagums. Strauji augot krūtīm, ir jūtams un redzams, kā tas ir iespaidojis mugurkaulu – tas ir šķībs un mugura veido nelielu kūkumu, katru dienu jāsadzīvo ar muguras sāpēm. Lai gan pusgada laikā esmu nometusi 26 kg liekā svara, krūšu bļodiņas izmērs nav mainījies. Šobrīd, jau teju 4 gadus, tās stabili ieguļ K izmēra krūštura bļodiņā. Tādēļ ticu, ka man pārmaiņas nepieciešamas ne vien, lai uzlabotu patiku pret sevi, bet arī veselības stāvokli un stāju – nebūtu jāsatraucas, ka vecumdienās jāstaigā ar kupri,” atklāti dalās Danēla.

Danēla ir pārliecināta, ka par šo tematu ir būtiski runāt, lai izglītotu sabiedrību un lauztu priekštatus, kas valda par dāmām ar lielām krūtīm.

“Liela daļa cilvēku uzskata, ka dzīve ar lielām krūtīm nav apgrūtinoša, jo ir sievietes, kas apzināti palielina savējās. Netiek runāts, kā ir patiesībā – ar kādām fiziskām un emocionālām grūtībām sievietēm ir jāsadzīvo, ja kopš dzimšanas ir aplaimotas ar lielām krūtīm.

Valda uzskats, ka sievietes dzīvo tikai ar pozitīviem komplimentiem un bezrūpīgu dzīvi. Taču meitenes, kurām jau agrā bērnībā strauji veidojas krūtis, jāskaras ar savu vienaudžu izsmieklu, seksuāliem uzbrukumiem, jo cilvēki saredz tikai krūtis. Šai cīņai ar apkārtējo vidu papildus ir jācīnās, lai fiziski visu laiku spētu staigāt ar paceltu galvu,” turpina Danēla.

Ārsta komentārs par veicamo:

“Danēla cieš no gigantomastijas. Dzīve ar tādu problēmu jaunai sievietei varētu būt katastrofa. Līdz ar gadiem, dzīvojot ar šādu patoloģiju, rodas noteiktas problēmas ar mugurkaulu. Tādēļ, kad ieraudzīju Danēlu, uzreiz sapratu, ka man viņai jāpalīdz. Lai gan sapratu, ka operācija nebūs viegla. Daudzi ārsti, kuri veic krūšu operācijas, to nedarītu, jo veikt šādu operāciju ir ļoti riskanti. Mēs apzinājāmies riskus. Bet, pateicoties projektam, mēs varēsim pierādīt, ka augstākā līmeņa operācijas ir iespējams veikt Latvijā,” dalās dr. Eduars Jurševics.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu