HK "Rīga" 12 vīru sastāvā paveic varoņdarbu un uzvar "SKA-1946" komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Volonts

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" ceturtdien otro dienu pēc kārtas spēlēja 12 hokejistu sastāvā, tomēr tas neliedza papildlaikā uzvarēt Sanktpēterburgas "SKA-1946".

"Rīga" mājās ar 4:3 (1:1, 1:1, 1:1, 1:0) papildlaikā uzvarēja "SKA-1946".

Dienu iepriekš Krievijas komanda bija pārāka ar 4:2, lai arī sākotnēji vadībā ar 2:0 bija "Rīga".

Viesi pēc Ņikitas Diškovska metiena vadību ieguva 13.minūtē, bet mājinieki 18.minūtē realizēja skaitlisko vairākumu, izceļoties Patrikam Zabusovam. Arī otro periodu aktīvāk iesāka viesi, Jegoram Gurzanovam piektajā minūtē vēlreiz izvirzot vadībā Krievijas klubu, taču nepilnas divas minūtes vēlāk Ernests Ošenieks ar metienu no zilās līnijas panāca 2:2.

Pēdējās trešdaļas vidū viesi vēlreiz izvirzījās vadībā, bet septiņas minūtes līdz finālsvilpei precīzi tukšos vārtos meta Jānis Švanenbergs, kurš bija pirmais pie ripas, kas iepriekš atsitās pret vārtu stabu.

Papildlaikā ripu biežāk pieturēja rīdzinieki, kas pirmspēdējā minūtē arī nesa uzvaras augļus. Rūdolfs Polcs uz pretinieku zilās līnijas tika galā ar diviem "SKA-1946" hokejistiem un brīdi vēlāk raidīja ripu augšējā labajā vārtu stūrī.

"Rīga" šajā spēlē otro dienu pēc kārtas spēkojās ar desmit laukuma spēlētājiem un diviem vārtu vīriem. Zīmīgi, ka rīdzinieki šajā mačā izdarīja 34 metienus pa pretinieku vārtiem, kamēr viesi atbildēja ar 19 raidījumiem.

Spēli vārtos sāka Ēriks Vītols, bet, lai taupītu spēkus, vairākkārt laukumā devās arī Bruno Bruvēris. 

"Rīga" ar 28 punktiem 26 spēlēs Rietumu konferencē ieņem piekto vietu, bet "SKA-1946" 18 mačos ir par diviem punktiem mazāk, kas dod astoto pozīciju.

Aizvadītās sezonas MHL komandas "Rīga" galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs pievienojušies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" treneru štābam, kamēr viņu pienākumus pārņēmuši Valērijs Kuļibaba un Sergejs Durdins.

Rīgas komanda pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu