Breds Pits pēc šķiršanās no gados jaunās modeles manīts Andželīnas Džolijas mājās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Neilgi pēc šķiršanās no modeles Nikolas Poturalskijas (27), aktieris Breds Pits (56) manīts mājās pie bijušās sievas Andželīnas Džolijas. 

Tiklīdz Breds Pits izšķīrās no jaunās modeles Nikolas Poturalskijas, drīz vien viņu paparaci jau pamanīja pie bijušās sievas mājas Losandželosā.

Aktieris mašīnu bija piebraucis pie savrupmājas, iegājis pa sētas durvīm un palicis pie bijušās mīļotās apmēram pusotru stundu. Arī prom viņš devies pa sētas durvīm.

Kā vēsta ārzemju mediji, abi "beidzot satikušies aci pret aci". 

Lēsts, ka Pits apciemojis aktrisi, jo cenšas nokārtot attiecības ar viņu un bērniem turpmākās saziņas dēļ. Aktieris esot noguris no publiskās ķengāšanas un vēlas pēc iespējas vairāk svarīgu šķiršanās jautājumu atrisināt ārpus tiesas, tostarp pāra sešu bērnu aizbildnības jautājumu.

Andželīna 2016. gadā iesniedza šķiršanās pieteikumu, atsaucoties uz domstarpībām par audzināšanas metodēm. Šovasar Pits tika manīts 27 gadus vecās modeles Nikolas Poturalskijas sabiedrībā, bet oktobra beigās kļuva zināms par abu šķiršanos. Saskaņā ar dažām anonīmām ziņām iemesls tam varētu būt Džolija, kura vēlējās tiesā izmantot mākslinieka jauno attiecību faktu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu