VIDEO ⟩ Lauris Reiniks ar Jutu Valdmani Rāznas ezerā atdarina leģendāro ainu no "Titānika"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

“Šis ir mans firmas joks. Lai uz kādas laivas, prāmja vai burinieka es nebūtu, es vienmēr šo “Titānika gājienu” izdaru ar kādu džudīti, kas tur stāv blakus,” kopā ar kanāla 360TV šovu “Četri uz koferiem”, dodoties piedzīvojumu pilnā tūrē pa Latviju, atzinies dziedātājs Lauris Reiniks.

Viņš plecu pie pleca ar ceļabiedriem - fitnesa skaistuli Jutu Valdmani, japāņu izcelsmes dziedātāju Alisi Haijimu un restorānu īpašnieku Andri Rūmīti šova jaunākajā sērijā, kas pie skatītājiem nonāks sestdienas vakarā, baudīs neparastāko ceļojumu šova vēsturē un dosies iepazīt gleznaino Latgali.

Četrus sestdienas vakarus šova dalībnieki centīsies atrast skaistas un neparastas vietas, lai Latvijas dzimšanas dienas mēnesī priecētu skatītājus ar īpaši krāšņu piedzīvojumu. Un kā jau Latgalē pienākas, viņi degustēs šmakovku, izbrauks ar moskviču, uzstāsies “Gorā”, apgūs pikantas frāzes latgaliešu dialektā un pat trauksies ar jahtu pa Rāznas ezeru.

Tieši šeit pirmajā ceļojuma dienā, kas nodota Laura Reinika pārziņā, draugi ļausies pavisam amizantām izklaidēm. Ekskluzīva izbrauciena laikā uz jahtas tiks iestudēti tik leģendārie kadri no filmas “Titāniks” – ar Lauri Reiniku Džeka, bet Jutu Valdmani viņa mīļotās Rouzas lomā.

Turklāt, kā atklāj dziedātājs, šī nebūt nav pirmā reize, kad viņš ļāvies šādām “vaļībām”.

Šova “Četri uz koferiem” skatītājus sagaida arī Šmakovkas muzeja apmeklējums, vīngliemežu nobadīšana un pat gliemežu skriešanās sacensības, jestra pārģērbšanās spēle, neparasti izaicinājumi un, protams, latgaliešu tradicionālā virtuve, viesmīlība un skanīgā mūzika. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu