Kas katru Zodiaka zīmi sagaida novembrī? Pāvels Globa prognozē globālas pārmaiņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

Katru mēnesi, katru dienu un pat katru minūti mainās cilvēka dzīve. Nekad un nekas nepaliek bez pēdām, bet ir periodi, kad izmaiņas ir globālas un var pat visu dzīvi apgriezt kājām gaisā. Par tām informē astrologs Pāvels Globa, vēsta portāls "Astrohit". 

Auns

Auniem novembris kopumā paies gludi un mierīgi, taču neviens nevar garantēt, ka šo mieru periodiski neiztraucēs nelielas nepatikšanas. Tās neradīs nopietnus zaudējumus, taču tos arī nevajadzētu ignorēt. Auns nav pieradis mainīties ārēju apstākļu dēļ, taču ir pienācis laiks iekšējām izmaiņām.

Vērsis

Vērsim novembris būs ļoti pretrunīgi vērtēts mēnesis. Pirmā mēneša puse būs ļoti mierīga un līdzsvarota, taču noteiktā brīdī, sākot no vidus, dzīve strauji mainīsies. Kad tieši tas notiks, neviens nevar droši pateikt. Vēršiem pastāvīgi jābūt modriem.

Dvīņi

Novembrī Dvīņiem ir iespēja pilnībā realizēt savu radošo potenciālu. Tas būs periods, kad šī zīme spēs pilnībā iemiesot visus savus talantus. Mūza visu mēnesi iet roku rokā ar Dvīņiem.

Vēži

Vēzim novembris būs mīlestības un romantikas, randiņu un piedzīvojumu, pārsteigumu un dāvanu mēnesis. Vēzis ar jaunu sparu sajutīs, ko nozīmē mīlēt. Viņš varēs atklāt jaunas sava rakstura šķautnes un parādīt tās pasaulei un apkārtējiem cilvēkiem.

Lauva

Novembris Lauvām ir sagatavojis lielu skaitu pārsteigumu uzņēmējdarbības un finanšu jomā. Personīgajā dzīvē gaidāmas patīkamas pārmaiņas. Lauvai vissvarīgākais ir cienīgi izturēties pret visām izmaiņām, nebaidīties un neatslābt no dāsnajām dāvanām. Tad veiksme no viņa nenovērsīsies.

Jaunava

Novembris dos Jaunavai iespēju pieņemt nopietnus patstāvīgus lēmumus un īstenot drosmīgus un ekstravagantus lēmumus, kas jau sen dzīvo Jaunavas galvā. Dažas situācijas atrisināsies pašas no sevis, pat visnegaidītākajā veidā. Jaunava visu novembri atradīsies zenītā.

Svari

Svariem būs jaunas biznesa perspektīvas. Daži Svari būs uzmanības centrā un varēs manāmi uzkāpt pa karjeras kāpnēm. Citi pilnībā iegrims personiskajā dzīvē un saziņā ar apkārtējiem cilvēkiem. Jums jāiemācās saglabāt zelta vidusceļu visos aspektos.

Skorpions

Skorpiona dzīvē būs maģiskas un mistiskas dabas izmaiņas. Jums jābūt pēc iespējas uzmanīgākam pret visiem sapņiem, zīmēm un priekšzīmēm. Šie vēstījumi no Visuma palīdzēs jums saprast daudzas sarežģītas situācijas un pieņemt pareizo lēmumu.

Strēlnieks

Strēlniekam novembrī jābūt pēc iespējas uzmanīgākam un apdomīgākam. Viņš var būt iesaistīts dažādās pretrunīgās un nepatīkamās situācijās, no kurām izkļūšana bez zaudējumiem dārgi maksās.

Mežāzis

Mežāzim ir jāiemācās pareizi noteikt prioritātes, un tas attiecas uz visām dzīves jomām. Viņam visa iekšējā enerģija ir jānovirza tikai uz patiešām svarīgu jautājumu risināšanu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram jābūt uzmanīgam pret visu, kas notiek apkārt. Novembris viņam būs gudrības un mācīšanās periods. Viņam ir jāgūst mācība no katras situācijas, pat vismazākās. Ūdensvīriem novembrī jāiemācās būt atbildīgākiem.

Zivis

Zivju noskaņojums visu novembri būs izteikti optimistisks. Diemžēl viss nebūs tik rožaini, kā vēlētos, un bieži Zivīm būs jārisina nopietnas lietas. Zivis daudz palīdzēs citiem, taču šajā jautājumā ir svarīgi nepārspīlēt. Galvenie centieni būtu jāvērš uz personīgām lietām.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu