VIDEO ⟩ Merzļikins starp vārtsargiem, kuri tikuši pie iespējas izmēģināt vēl nepieredzētu treniņu metodi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP / Scanpix

Nacionālājā hokeja līgā (NHL) šobrīd ir starpsezona un katrs hokejists atrod savu veidu sevis uzturēšanai formā. Vārtsargiem šis uzdevums, iespējams, ir sarežģītāks, tāpēc talkā nākušas modernās tehnoloģijas. Starp jaunās tehnoloģijas izmēģinātājiem bijis arī Elvis Merzļikins, vēsta NHL mājas lapa.

Kopumā desmit NHL vārtu vīriem, tai skaitā Elvim Merzļikinam, bijusi iespēja izmantot inovatīvo treniņu simulatoru ar nosaukumu "Sense Arena". Izmantojot šo rīku vārtsargi var atdarināt reālu treniņa situāciju.

Video: "Sense Arena" no vārtsarga skata punkta

"Tu to uzvelc un būtībā nokļūsti NHL arēnas vārtos. Tu skaties apkārt un redzi arēnu tās reālajos apmēros. Es esmu šokēts, cik tas viss ir reālistiski. Tas ir lielisks instruments vārtsargiem. Perfekts veids, kā turpināt strādāt pie savām prasmēm un nodarbināt smadzenes, nenoslogojot ķermeni un gurnu," sacīja Karolīnas "Hurricanes" sistēmas vārtu vīrs Antuāns Bibo, kurš lielāko daļu aizvadītās sezonas izlaida gurna savainojuma dēļ.

Kā vēsta inovatīvā risinājuma kompānijas valdes priekšsēdētājs, Bobs Tetiva, aktīvi turpinās darbs pie "Sense Arena" mehāniku uzlabošanas un nākamā, uzlabotā versija NHL vārtu vīriem būs pieejama jau novembrī.

Video: Patriks Grubauers izmēģina jauno metodi

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu