Anglijas premjerlīgas vadībā pēc vairāk nekā 40 gadiem atgriezusies "Southampton" vienība

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Southampton" futbolisti
"Southampton" futbolisti Foto: AFP / Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba "Southampton" futbolisti pēc piektdienas uzvaras pirmoreiz kopš 1988.gada sezonas izvirzījās līgas vadībā.

"Southampton" savā laukumā pieveica Ņūkāslas "United" ar 2:0 (1:0).

Če Adamsa vārti piektdien mača septītajā minūtē un Stjuarta Ārmstronga "gols" 82.minūtē "Southampton" izvirzīja līgas augšgalā pirmo reizi kopš Krisa Nikola komandas paveiktā pirms 32 gadiem.

Visas spēles laikā Sauthemptonas futbolisti turpināja nerimstoši meklēt viesu vārtus.

"Tas ir pārsteidzoši, kā mana komanda spēlē šajā brīdī. Apsveicu visus. Mūsu faniem tas patiks, un viņi nofotografēs tabulu," sacīja austriešu speciālists Ralfs Hāzenhitls.

Tikai nedaudz vairāk nekā gadu pēc tam, kad sauthemptonieši savā laukumā tika pazemoti mačā ar Lesteras "City", piedzīvojot 0:9 sagrāvi, Hāzenhitls ir pārveidojis komandu līdz nepazīšanai.

Vietas saglabāšana augšgalā visticamāk izrādīsies pārāk grūts uzdevums, tomēr nav iemesla, kāpēc komandas futbolistiem nevajadzētu sapņot par Eiropas līgas kvalifikāciju un pat par iespēju finišēt labāko četriniekā, kas dod tiesības piedalīties Čempionu līgā.

"Visi bija visaugstākajā līmenī. Būsim godīgi, tas ir nedaudz biedējoši, ko mēs šobrīd darām, lai gan nepārsteidz, kad redzu, pie kā strādājam," saka treneris.

Nesen Hāzenhitls apgalvoja, ka vēlas, lai viņa "pirātu" komanda nebūtu uzmanības centrā, taču viņu satriecošā forma to padara par neiespējamu.

"Es tikko teicu puišiem, ka mēs tik daudz esam ieguldījuši šajā kopā pavadītajā laikā. Mēs spērām tik daudz lielu soļu uz priekšu. Tagad mēs esam spēcīga komanda," sacīja treneris.

"Mums vajadzētu turpināt saglabāt izsalkumu un vajadzētu just, ka ar šo komandu viss ir iespējams," piebilda austriešu speciālists.

Mariana Pahara bijušo klubu, kas ir uzvarējis piecās no pēdējām sešām spēlēm, tabulas augšgalā nomainīs Liverpūles "Everton", ja sestdien pārspēs Mančestras "United".

Tāpat šobrīd otrajā vietā esošajai "Liverpool", kas sliktākas vārtu starpības dēļ šobrīd atrodas aiz "Southampton", kā arī Lesteras "City" un Totenhemas "Hotspur" ir iespējas izvirzīties pirmajā vietā svētdienas vakarā.

Sauthemptonas rezultatīvākais spēlētājs Denijs Ingss uz vairākām nedēļām ir palicis laukuma malā ar ceļgala savainojumu, kas gūts pagājušās nedēļas nogales uzvarā pār Birmingemas "Aston Villa".

"Southampton" ir premjerlīgas līderpozīcijās ar 16 punktiem astoņos mačos, tikpat punktu septiņās spēlēs sakrājusi "Liverpool" komanda, kurai ar 15 punktiem seko Lesteras "City", 14 punkti ir "Hotspur", bet tālāk ar 13 punktiem ir "Everton" un Vulverhemptonas "Wanderers", kuriem visiem ir pa septiņiem mačiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu