"Veci veči? Tā ir tikai iedoma." Maiks Taisons nosauc nākamo pretinieku, ar ko vēlētos iziet ringā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AFP / Scanpix

Leģendārais bokseris Maiks Taisons ir nācis klajā ar boksera uzvārdu, kuru viņš gribētu redzēt ringā pēc gaidāmā dueļa pret Roju Džounsu jaunāko, vēsta "Yahoo Sports".

Dzelzs Maiks ir norādījis, ka pēc tikšanās ar Džounsu viņš labprāt aizvadītu vēl vienu dueli ar savu mūžseno pretinieku Evanderu Holifīldu, kurš arī savos sociālo tīklu kontos regulāri publisko video no treniņprocesa.

"Tā [cīņa pret Holifīldu] ir lieta, ko mēs allaž varam darīt, ja cilvēkiem par to ir interese. Es pats personīgi ļoti gribētu to," sacījis Taisons

57 gadus vecais bokseris arī ir izteicies, ka labprāt tiktos ringā ar Taisonu, kuru savas karjeras laikā jau divas reizes ir uzveicis.

Holifīlds savā "Instagram" kontā rakstīja: "Kurš gribētu redzēt Holifīldu pret Taisonu 3? Vai arī, kuru citu bokseri jūs gribētu redzēt pret mani ringā?"

Ne mazums boksa eksperti tomēr uz gaidāmo Taisona atgriešanās cīņu skatās skeptiski, paužot cerību, ka abi leģendārie bokseri tomēr cīņai nepieies ar pilnu nopietnību, ņemot vērā viņu vecumu (Taisons ir 54 gadus vecs, bet Džounsam ir 51). Dzelzs Maiks gan neuzskata, ka viņa vecums būtu šķērslis.

"Veci veči? Tā ir tikai iedoma. Veci... vienkārši ir pienācis jauns laiks, jaunas domāšanas periods mūsu dzīvēs. Tas ir tas, ko mēs gribam. Reizem kara dievi tevi atdzīvina, lai tu darītu vēl. Protams, es nekad to nedarītu bez sagatavošanās. Es boksējos ar cilvēkiem, lai pārbaudītu, vai es esmu spējīgs izdarīt konkrētas lietas," sacīja Taisons.

Tāpat leģendārajam bokserim tika uzdots jautājums par tikšanos ar kādu no mūsdienu boksa smagā svara superzvaigznēm.

"Vecīt, tas būtu cēli. Es izmantoju savas prasmes un salīdzinu tās ar labākajiem smagsvariem pasaulē. Tas ir prātam neaptverami," norādīja Dzelzs Maiks.

Taisona un Džounsa atgriešanās cīņa ir paredzēta 28. novembrī. Sākotnēji abu leģendu duelis bija paredzēts septembra sākumā, bet pēcāk tas tika atlikts finansiālu apsvērumu dēļ.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu