Pirmdienas horoskops: 9. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 9. novembrim. 

AUNS Varēsi lēnā, nesteidzīgā noskaņā paveikt ikdienas pienākumus un pēc tam mierīgi doties uz māju pusi. Privātā jomā iespējami patīkami notikumu pavērsieni. Veidosies harmoniska saikne ar atvasītēm.

VĒRSIS Šis nav piemērotākais brīdis darījumiem ar nekustamo īpašumu, citu veidu tirdzniecību. Jaundibinātie sakari var izrādīties daudz produktīvāki, nekā sākotnēji uzdrošinājies cerēt.

DVĪŅI Visticamāk, tieši ar savām aktiera dotībām, šarmu apbursi ne vienu vien pretējā dzimuma pārstāvi. Saskarsmē ar augstākstāvošajiem viegli radīsi kopīgu valodu aktuālajos darba jautājumos.

VĒZIS Drosmīgi soļosi pretī nospraustajam mērķim. Savu viennozīmīgi pierādīs Vēži, kuri saistīti ar biznesa pasauli, projektu vadīšanu. Lai diena būtu pavisam izdevusies, esi piesardzīgāks pie auto stūres.

LAUVA Aktualizēsies dzīves materiālā puse. Kāds Lauvas zīmes pārstāvis kārtos patiesi nozīmīgus, apjomīgus finansiālos darījumus. Vēlams būt apdomīgākam uzņemoties kredītsaistības.

JAUNAVA Pareizāk būtu pamācīt līdzgaitniekus tieši tajos brīžos, kad tev to kāds lūdz, un atturēties katru mīļu brīdi izteikt savas domas par notiekošo. Šobrīd atmosfēra darba vietā var būt nedaudz saasināta.

SVARI Viss pamazām ritēs nospraustajā gultnē, tev tikai atliks pasekot, vai neesi palaidis garām kādu niansi, vai visas birokrātiskās normas ir ievērotas. Dienas izskaņu vislabprātāk pavadīsi kopā ar otro pusīti.

SKORPIONS Būsi apdomīgs, mēģināsi kārtot darba jautājumus ar tālredzīgu, piesardzīgu nostāju. Priekšniecība tā vai citādi pamanīs tavus sasniegumus, novērtēs pienesumu kopīgajai lietai.

STRĒLNIEKS Mācēsi veidot ne tikai labas attiecības ar apkārtējiem, bet arī īstenot biznesa ieceres, realizēt savas slēptākās vēlmes. Ja ieraudzīsi lietu, kuru patiesi kāro, nežēlosi tai naudu.

MEŽĀZIS Tev izdosies izcelties līdzgaitnieku vidū. Varbūt atradīsies pastiprinātā pretējā dzimuma uzmanības lokā. Brīvajiem Mežāžiem ir vērts izmantot brīdi jaunu romantisku sakaru veidošanai.

ŪDENSVĪRS Esi nedaudz savaldīgāks, veicot ikdienas pienākumus, citādi pieļausi neuzmanības kļūdas vai pat iedzīvosies traumatismā. Komunikācijā ar mājiniekiem vēlams atturēties no pavēlnieciska toņa!

ZIVIS Pārāk skaļi un tieši deklarējot savu viedokli, vēlāk vari pavisam ātri nonākt nepatīkamā, saspringtā situācijā, jo ne jau vienmēr mūsu uzskati ir nemainīgi. Nedāļā solījumus pa labi, pa kreisi!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu