Trešdienas horoskops: 11. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 11. novembrim. 

AUNS Noteikti ir vērts vairāk ieklausīties pieredzes bagātāku kolēģu ieteikumos, neļaut godkārei, lepnībai radīt problēmas profesionālajās gaitās. Apzinies, ka arī tev dažkārt ir nepieciešams atbalsts.

VĒRSIS Mēģini nerīkoties mirkļa emociju iespaidā, mazāk domāt par iespējamām problēmām, bet gan risināt tās nebūšanas, kuras reāli ir tavā priekšā. Pēc darba būtu labi nedaudz izkustēties, pasportot.

DVĪŅI Nevajadzētu vienlaikus sākt vairākus darbus, jo tādējādi tu vairosi iespējamās kļūdas, pakļausi sevi materiālo zaudējumu riskam. Šodienas moto – kvalitāte pār kvantitāti! Nestrīdies ar mīļoto.

VĒZIS Patiesi svarīgi būs sajust finansiālo stabilitāti, būt pārliecinātam par rītdienu. Naudīgākie Vēži var nopietni apsvērt iespēju ieguldīt līdzekļus kādā perspektīvā radinieku projektā.

LAUVA Saskarsmē ar apkārtējiem kļūsi nedaudz atturīgāks, noslēgtāks, nekā ierasts. Šobrīd var sanākt tā, ka labākus rezultātus uzrādīsi, strādājot vienatnē. Mājas dzīvē nevajadzētu cilāt smagnējus jautājumus.

JAUNAVA Būsi pats strādīguma iemiesojums. Tev pavisam noteikti varēs uzticēt gan tehniska, gan organizatoriska rakstura pienākumus. Ja nepieciešams, bez liekām šaubām uzņemsies komandas līdera lomu.

SVARI Saspringta diena gan no darba, gan psiholoģiskā viedokļa. Sadarbības partneri, klienti var pārbaudīt tavu pacietību ar saviem untumiem un nepamatotajām prasībām. Galvenais, nezaudēt savaldību!

SKORPIONS Intuīcija šobrīd var izrādīties maldīga, tāpēc labāk paļaujies uz saprāta, loģikas diktātu. No priekšniecības puses saņemtās norādes centies īstenot pēc iespējas ātrāk un nevainojamāk.

STRĒLNIEKS Esi apdomīgāks secinājumos, pieņemamajos lēmumos. Neļaujies sevi pierunāt iesaistīties apšaubāmos finansiālos darījumos. Kavēkļus var radīt problēmas ar biroja tehniku, transportu.

MEŽĀZIS Pratīsi uzturēt vienlaikus draudzīgas un lietišķas attiecības ar kolēģiem, priekšnieku. Šis dažiem Mežāžiem var izrādīties profesionālās izaugsmes brīdis. Iespējami negaidīti tēriņi ģimenes vajadzībām.

ŪDENSVĪRS Nebūtu vēlams ietekmēties no apkārt valdoša stresa, spriedzes. Centies norobežoties no negācijām un vairāk laika atlicināt sev tīkamām lietām. Kādu Ūdensvīru var apmeklēt radošā iedvesma.

ZIVIS Par sevi diemžēl var likt manīt krāpnieki, viltvārži, zagļi. Nenāktu par ļaunu rūpīgāk sargāt savu īpašumu, piesardzīgāk izturēties pret mazpazīstamiem sadarbības partneriem. Atturies no alkohola lietošanas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu