Mesi otrajā puslaikā gūst divus vārtus un palīdz "Barcelona" izcīnīt uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP / Scanpix

Argentīniešu futbolists Lionels Mesi sestdien Spānijas čempionāta spēlē iesaistījās vien otrajā puslaikā, bet tas viņam neliedza gūt divus vārtus, tādējādi kaldinot savas komandas "Barcelona" drošu panākumu.

"Barcelona" savā laukumā ar 5:2 (1:1) uzvarēja Seviljas "Real Betis".

Spēles rezultātu Barselonas komanda atklāja 22.minūtē. Antuāns Grīzmans bumbu labajā laukuma malā nogādāja pie Usmana Dembeles, bet futbolists brīdi vēlāk soda laukuma apriņķī jau izkārtoja sev ērtu sitiena pozīciju. Aptuveni desmit minūtes vēlāk soda laukumā tika paklupināts talantīgais Ansumane Fati, taču Grīzmans īsi pēc tam nerealizēja "pendeli".

Viesi puslaika beigās prata panākt neizšķirtu, soda laukumā precīzi sitot Antonio Sanavrijam. 

Otrā puslaika sākumā laukumā devās Mesi, jo Fati pēc 45 spēlētām minūtēm ceļgala locītavā sajuta diskomfortu. Vēlāk noskaidrojās, ka viņa kreisajā ceļgalā plīsis menisks, kas nozīmē, ka viņam šī sezona, iespējams, ir noslēgusies.

Mesi došanās laukumā nesa augļus, jo jau puslaika ceturtajā minūtē tieši viņš apmānīja vārtsargu un neapturēja bumbu, kas nonāca pie tālāk esošā Grīzmana, francūzim sitot nekļūdīgi. Pats Mesi pēcāk pirmo reizi izcēlās 61.minūtē, realizēdams "pendeli", bet 82.minūtē viņš bija precīzs no tuvas distances.

Iepriekš 73.minūtē Lorēns soda laukumā panāca 2:3, bet 90.minūtē piektos "Barcelona" vārtus guva Pedri.

Pirms šī dueļa "Barcelona" trenera asistents Alfrēds Šroiders norādīja, ka laukumā dodas tikai tie spēlētāji, kuri ir 100% gatavi, tāpēc Mesi iedota neliela atpūta.

Citā spēlē Madrides "Atletico" mājās ar 4:0 (2:0) sagrāva "Cadiz" komandu.

Madrides vienības pirmos un pēdējos vārtus guva Žuāu Fēlikss, bet Markoss Ljorente un Luiss Svaress attiecīgi izcēlās pirmā puslaika vidū un otrā sākumā.

Uzvara pār "Cadiz" komandu "Atletico" ar 17 punktiem pēc septiņām spēļu kārtām izvirzījusi vadībā, bet tikpat punktu ir arī Sansevastjanas "Real Sociedad", kas aizvadījusi par vienu maču vairāk. Tālāk ar 16 punktiem seko Madrides "Real", par vienu mazāk iekrājusi "Villarreal", kuras rēķinā astoņi dueļi, bet ar 14 punktiem piekto un sesto vietu attiecīgi ieņem "Granada" un "Cadiz".

Svētdien Spānijas čempionātā gaidāmas piecas spēles.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu