Trampa sieva aicinājusi vīru beidzot atzīt sakāvi ASV prezidenta vēlēšanās (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Donalds un Melānija Trampi.
Donalds un Melānija Trampi. Foto: AFP / Scanpix

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa aicinājusi savu vīru Donaldu pieņemt sakāvi prezidenta vēlēšanās, vēsta raidorganizācijas CNN.

Trampa sieva ir pievienojusies plašajam cilvēku pulkam, kuri aicina Donaldu atzīt sakāvi pagājušajā nedēļā notikušajās ASV prezidenta vēlēšanās.

Lai gan Melānija publiski nav izteikusies par vēlēšanu rezultātiem, viņa gala iznākumu vērtē pozitīvi, tā CNN norādījis kāds anonīms avots.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka pagājušajā nedēļas nogalē ASV prezidenta vēlēšanās uzvarēja demokrātu kandidāts Džo Baidens, kas pārspēja pašreizējo Baltā nama saimnieku Trampu.

Uzreiz pēc vēlēšanu rezultātu publiskošanas, Tramps atteicās atzīt savu sakāvi.

"Fakts vienkārši ir tas, ka šīs vēlēšanas ne tuvu vēl nav beigušās," teikts Trampa paziņojumā. "Sākot no pirmdienas, mūsu kampaņa sāks virzīt mūsu lietu tiesā, lai panāktu, ka vēlēšanu likumi tiek pilnībā ievēroti un amatā nonāk patiesais uzvarētājs."

Viņš norādīja, ka Baidens "pasteidzies nepatiesi izrādīties kā uzvarētājs".

"Mēs visi zinām, kāpēc Džo Baidens steidzas nepatiesi izrādīties kā uzvarētājs un kāpēc viņa sabiedrotie medijos tik ļoti nopūlas viņam palīdzēt. Viņi nevēlas, lai gaismā nāktu patiesība," uzsvēra līdzšinējais prezidents.

Tramps arī norādīja, ka štati vēl nav apstiprinājuši vēlēšanu rezultātus un ka viņa kampaņas štābs jau iesniedzis daudzas prasības tiesās.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu