"Tas ir acīmredzams joks." Mičerevskis un Pūce skaidrojas tviterī (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/Zane Bitere/LETA

Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis ceturtdien, 5. novembrī, paziņoja par izstāšanos no partijas "Latvijas attīstībai", jo nespēj un nevēlas būt "sastāvdaļa organizācijā, kas jebkurā brīdī domā tikai par politiskajām spēlēm, intrigām un privātu interešu bīdīšanu". Pēc tā viņš un partijas valdes priekšsēdētajs Juris Pūce vietnē "Twitter" sākuši skaidroties. 

Politiķis atzina, ka labprāt būtu izstājies no LA klusi, bet uzskata, ka valsts un tautas intereses ir jāliek augstāk par privātajām, tāpēc arī nolēmis publiski runāt par to, kas viņu dara bažīgu saistībā ar šo politisko spēku.

Pēc izstāšanās no partijas Mičerevskis, kurš strādāja par Pūces kā ministra padomnieku komunikācijas jautājumos, no viņa esot saņēmis īsziņu: "Klausies, Tev būs viens uzdevums Rīgas domē no manis personisks! Tev būs tomēr tā auto "Rīgas satiksmes" caurlaide jāņem."

Mičerevskis Pūcem jautājis, vai caurlaide nepieciešama viņam, un ministrs atbildējis apstiprinoši, piebilstot, ka iepriekš "kādu laiku" izmantojis partijas biedra, Rīgas domes deputāta Andra Bačkura (LA), bet pēc tam - Rīgas domes pagaidu administrācijas pārstāvju sagādāto caurlaidi.

Pūce apvainojumus noliedza, taču trešdien, 11. novembrī, Mičerevskis publicēja sarakstes ekrānuzņēmumu.

Pēc tā Pūce centās aizbildināties, ka sarakstē redzamais esot "acīmredzams joks".

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka Mičerevskis pagājušajā nedēļā paziņoja, ka nolēmis izstāties no LA, jo viņam neesot pieņemama partijas līderu aizkulišu tirgošanās, aizstāvot, viņaprāt, "neveiksmīgi strādājošu ministri" - Ilzi Viņķeli (AP).

"Šodien redzot, ka krīzes laikā LA valdes locekļi un ietekmīgākie cilvēki nāk klajā ar viena cilvēka rakstītu paziņojumu, lai aizstāvētu neveiksmīgi strādājošu ministri, pretī ietirgojot papildus ietekmi šim vienam cilvēkam, esmu pieņēmis lēmumu, ka nevaru vairs būt šādas organizācijas biedrs," paziņoja Mičerevskis.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu