Linda Mūrniece paziņo, ka apprecējusies ar randiņu šova Agri (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja un bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos paziņojusi, ka iestūrējusi laulības ostā ar Agri Freibergu, kuru Latvija iepazina šovā "Nākamā pietura: Mīlestība".

Viņa vietnē "Facebook" nomainīja savu attiecību statusu, paziņojot, ka 11. novembrī apprecējusies ar Agri.

Tāpat viņa dalījās ar kadriem no Liepājas dzimtsarakstu nodaļas, kuros pozē ar kungu, tiesa, ne kāzu kleitā un uzvalkā - abi redzami saskanīgās sejas maskās, džinsos un melnos T kreklos ar uzrakstu – "tāds tādu atrod". Pāra draugu, kuri, kā izskatās, varētu būt liecinieki, krekli izrotāti ar vārdu "nopietni?!".

Noprotams, ka vedējmātes statusā bija radio balss Ieva Brante.

Mūrniecei publiskotajā kadrā zeltnesī redzams gredzens. 

Arī "Instagram" viņa aprakstīja savu kāzu dienu: "Izgāju pie vīra. Ceremonija šaurā lokā. Trīs minūtes. Maskās."

Posted by Linda Mūrniece on Trešdiena, 2020. gada 11. Novembris

Iespējamo laulāto pāri komentāros metās apsveikt daudzi Mūrieces atbalstītāji, kamēr citi pauda pārsteigumu par tik lielu notikumu uzņēmējas dzīvē. 

Atgādinām, ka 51 gadu vecais liepājnieks Agris nupat piedalījās šovā, kurā jau pirmajā randiņā ieslīga sarunā par seksu. Tiesa, ar randiņa dāmu Natāliju Agrim attiecības neizveidojās.

Tāpat vēl jūlijā Mūrniece apstiprināja, ka ir attiecībās ar vīrieti vārdā Raimonds Reika, tomēr septembrī lika noprast, ka šim mīlas stāstam pienācis gals. 

Šīs ir Mūrnieces trešās laulības. 2012. gadā viņa izšķīrās no ilggadējā dzīvesbiedra Raimonda Mūrnieka, ar kuru kopējā laulībā dzimuši divi bērni. Savukārt 2018. gadā izjuka Mūrnieces un gastroenterologa Hosama Abu Meri savienība. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu