Kas zināms par Lindas Mūrnieces jauno vīru - randiņu šova Agri? (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

11. novembrī uzņēmēja un kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece paziņoja, ka ir iestūrējusi laulības ostā ar vīrieti vārdā Agris Freibergs. Vēl nesen viņš piedalījās šovā, kur pastāstīja par sevi sīkāk un izrādīja simpātijas citai dāmai. 

Tā diena pienāca?

Posted by Agris Freibergs on Trešdiena, 2020. gada 11. Novembris

Nesen, 19. oktobrī, TV3 šovā "Nākamā pietura: Mīlestība" starp dalībniekiem bija nu jau tagadējais Lindas Mūrnieces vīrs Agris.

Šova attiecību eksperti izvēlējās 51 gadu veco Agri satuvināt ar 39 gadus veco Natāliju. Tas šķietami izdevās, jo brauciena laikā uz randiņa norises vietu abi apsprieda visai intīmas tēmas, piemēram, vai sekss uz vecumu paliek labāks, kā arī, nonākot randiņā vietā, abi viens otram teica jāvārdu vakara turpinājumam.

"Man ir interesanti. Šīs stundas, ko mēs esam pavadījuši kopā, - ideālas! Daudz kas kopīgs - kopīgas intereses, pa lielam mums nebija tādu mirkļu, ka mēs būtu stāvējuši klusu. Arī humora izjūta mums ir vienāda," par šovā iepazīto Natāliju izteicās Agris.

Šovā Agris un Natālija apmeklēja SPA, kā arī pavadīja kopā nakti. Pēc randiņa Agris bija gatavs apmainīties ar telefona numuriem, lai, iespējams, dotos uz vēl kādu randiņu, taču nu vīrietis apprecējies ar Lindu Mūrnieci.

Šovā Agris arī atklāja par sevi vairākus faktus - viņam ir 51 gads, nāk no Liepājas un strādā tirdzniecības jomā. 

"Man vairāk patīk sievišķīgas sievietes, kuras zina savu mēru. Ar mēru sporto, ar mēru atpūšas, Nu, būtībā - tikai ne mājsaimnieces!" šovā norādīja Agris. 

Tāpat Agris pastāstīja, ka diezgan aktīvi nodarbojas ar skvošu. Vēl vīrietis piebilda, ka bieži cilvēki nesaprotot viņa humoru. 

Vietnē "Facebook" Agris norādījis, ka strādā kā mentors biedrības "Dzīvības koks" Liepājas atzarā.

Atgādinām, ka Mūrniece 11. novembrī paziņoja, ka ir apprecējusies. "Izgāju pie vīra. Ceremonija šaurā lokā. 3 minūtes. Maskās," sociālajos tīklos pavēstīja uzņēmēja.

Šīs ir Mūrnieces trešās laulības. 2012. gadā viņa izšķīrās no ilggadējā dzīvesbiedra Raimonda Mūrnieka, ar kuru kopējā laulībā dzimuši divi bērni. Savukārt 2018. gadā izjuka Mūrnieces un gastroenterologa Hosama Abu Meri savienība. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu