Sieviete ASV izliekas par FIB aģenti, lai izkrāptu bezmaksas ceptas vistiņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Policija ir apcietinājusi kādu sievieti ASV Džordžijas štatā - likumpārkāpēja ir izlikusies par Federālās izmeklēšanas biroja aģenti (FIB), lai mēģinātu izkrāpt bezmaksas maltīti ātrās ēdināšanas restorānā un draudējusi iestādījuma darbiniekiem, vēsta ziņu aģentūra "AP".

Kimberlija Ragsdeila no Dallasas pilsētas Teksasas štatā tika apsūdzēta par uzdošanos par likumsargu un vairākiem mēģinājumiem iegūt bezmaksas maltīti ātrās ēdināšanas restorānā "Chick-Fil-A", kurā tiek pasniegti no ceptām vistām pagatavoti ēdieni.

Iestādes darbinieki paziņojuši izmeklētājiem, ka Ragsdeila ar baltu minivenu ir ieradusies restorānā vairākas reizes, izliekoties par FIB aģenti un draudējusi apcietināt darbiniekus, ja tie neizpildīs viņas prasības.

Kimberlija nav metusi mieru arī mirklī, kad patiešām ir parādījušies likumsargi - viņa restorāna autostāvvietā policistiem turpinājusi skaidrot, ka patiešām ir FIB aģente un ka viņas dokumenti ir elektroniski.

Aizturēšanas mirklī sieviete, piespiedusi muti pie krekla, it kā tur būtu paslēpts mikrofons, sākusi "izsaukt palīgspēkus".

Policijas iecirkņa vadītājs medijiem ir paskaidrojis, ka likumsargātāji nekad neizmanto draudus, lai gūtu sev bezmaksas maltīti - viņi novērtējot, ja kādreiz saņem atlaidi vai bezmaksas gardumu, taču tas arī viss.

Ragsdeila ir atbrīvota no cietuma pēc trīs dienām apmaiņā pret trīs tūkstošus ASV dolāru lielu drošības naudu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu