Samanta Tīna skaidro viņas attiecību izjukšanas iemeslu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Samanta Tīna ar mīļoto vīrieti Nauri Liepiņu
Samanta Tīna ar mīļoto vīrieti Nauri Liepiņu Foto: Artūrs Martinovs

Septembrī tapa zināms, ka izjukušas dziedātājas Samantas Tīnas ilggadējās attiecības ar izmeklētāju Nauri Liepiņu. Lai arī Samanta izvairīgi runā par savu privāto dzīvi, viesojoties Maijas Rozītes-Krištopanes raidījumā "Personība" viņa atklāja attiecību izjukšanas iemeslus.

Raidījumā Samanta uzsvēra, ka viņa ar ilggadējo draugu ir pašķīrušies, nevis izšķīrušies - abi joprojām strādā pie savām attiecībām.

"Mums ir pauze, ja tā var teikt. Pauze, pašķīrušies... Es uzskatu, ka attiecībās visu laiku ir jāiet uz priekšu. Un vai nu mēs augam kopā, vai nu mēs augam katrs atsevišķi. Un ja mēs augam katrs atsevišķi, tad vai mēs to saprotam un mēs mākam atrast to kopsaucēju, ka mēs sadodamies rokās un ejam augstāk, tālāk. Vai arī viens aug, otram ir labi tur, kur viņš ir, un tad tas īsti vairs neder.

Man ir svarīgi, lai ir vārds "mēs".

Vai nu ir "mēs", vai nu nav. Ja tā nav, tad kļūst kaut kā ierasti. Kaut kā pats par sevi saprotams. Attiecībām nav jābūt pašām par sevi saprotamām," raidījumā izsakās Samanta, liekot domāt, ka tieši tas bijis attiecību pajukšanas iemesls.

"Iespējams, ka tā kopīgā augšana ar vārdu "mēs" nenotika. Ka viņa ir vai nu apstājusies vai kas... Bet rezultāts ir tāds, kāds viņš ir šobrīd," atklāj Samanta, piebilstot, ka ir gatava dot otru iespēju un to, kurp abu attiecības vedīs "rādīs laiks".

Tāpat dziedātāja uzsver, ka viņas piecgades plānā ietilpst no sākuma apmierināt savas skatuves ambīcijas, piemēram, uzvarēt "Eirovīzijā" un izdot albumu, lai pēc tam varētu sākt plānot ģimenes dzīve. "Es esmu karjeriste, bet es noteikti zinu, ka es gribu ģimeni. Es gribu vīru, bērnus, savu ģimenes māju..." raidījumā stāstīja Samanta.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu