Džilindžera mīļotā Inga Grencberga atklāj savas domas par to, ka tiek publiski saukta par "sesto sievu" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Tad, kad es sāku rakstīt grāmatu, es nezināju, ka tā sauksies "Sestā sieva", man bija grāmatai pilnīgi cits nosaukums - Morfati. Man tas likās romantiski un fatāli," tā par savas grāmatas aizkulisēm kanāla 360TV šovā "Vakars uz dīvāna" stāstīja Inga Grencberga, režisora Dž. Dž. Džilindžera sieva un grāmatas "Sestā sieva" autore.

Inga atklāja, ka viņai bijusi noruna ar vīru, ka viņa tam nerādīs un nestāstīs par savu grāmatu, kamēr to raksta, bet ceļojuma laikā ik pa laikam kaut ko no gaidāmā darba nolasījusi.

"Vienā dienā viņš sēž pie datora, smēķē un saka - tev grāmata sauksies "Sestā sieva". Sākumā biju pārsteigta un teicu, ka grāmata īsti nav par to, bet viņš man teica - man izklausās, ka ir. Tieši tad bijām Francijā - vai tas ir vīna ietekmē vai kā - es ieliku bildi "Instagram" un haštagu #sestāsieva - un tas aizgāja.

Var teikt, ka tas ir pašironiski, jo ilgu laiku medijos es tiku saukta par sesto sievu un man pat vārdu nerakstīja - Inga Grencberga. Reizēm man tas likās smieklīgi, reizēm bēdīgi, jo man taču ir vārds - Inga, bet tajā pat laikā - tas ir pašironiski," skaidroja Inga.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu