Krievu komiķis "izjoko" fanus ar savu nāvi un pamatīgi sanikno ļaudis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

8. novembrī plašsaziņas līdzekļos tika ziņots par krievu komiķa Maksima Munhojeva pašnāvību. Vēlāk izrādījās, ka tā nav patiesība - Munhojevs sveiks un vesels izspēlējis nežēlīgu izjokošanu.

Viss sākās ar to, ka komiķa un Munhojeva direktora Alekseja Ļjašenko "Instagram" profilā parādījās informācija par Munhojeva pazušanu. Pēc tajā teiktā, viņš izgājis no mājas un vairākas dienas viņu neviens nav redzējis. Ļjašenko apgalvoja, ka komiķis izdarījis pašnāvību. Ar šo ziņu savos sociālajos tīklos dalījās daudzi slaveni komiķi.

Arī pats komiķis dalījās ar kadru, kurā deva mājienu par pašnāvnieciskām domām. 

Vēlāk Maksima draudzene Tatjana Ščukina vietnē "Twitter" ziņoja par Munhojeva nāvi. Sieviete rakstīja, ka par traģisko notikumu uzzinājusi no komiķa Mihaila Bosova, kurš teicis, ka Maksima draugi patlaban identificējot vīrieša ķermeni.

Munhojevs, Ļjašenko un Bosovs nesen devās kopīgā turnejā ar nosaukumu "Pēdējā partija". Uz šā koncerta plakāta zem Munhojeva portreta var redzēt uzrakstu "dusi mierā", un pāri plakāta stūrim novilkta melna lente.

Ātri vien Ščukina noliedza ziņas par komiķa nāvi, ievietojot emocionālu ierakstu.

"Maksims Munhojevs ir dzīvs. Izrādījās, ka tā bija performance. Performance, kas man sagādāja sirmu galvu. Spēlēšanās ar cilvēku emocijām, īpaši tām, kas saistītas ar skumjām, nav smieklīga. Tas nav jautri un normāli. Šī nav māksla," rakstīja Maksima draudzene. 

Situāciju ar neveiksmīgo joku nosodīja neskaitāmi daudz krievu komiķu. Maksims Munhojevs un Aleksejs Ļjašenko vēl nav komentējuši šo izgājienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu